Seurakunnassa tapahtuu 

Joutsenossa järjestetään monenlaista säännöllistä toimintaa, kuten kerhoja ja piirejä vauvasta vaariin.

LähetystyöLinkki avautuu uudessa välilehdessä ylläpitää käsityöpuoti ViisariaLinkki avautuu uudessa välilehdessä ja lähetyskirppistä seurakuntakeskuksen yläkerrassa (Penttiläntie 5) ja ne ovat avoinna pääsääntöisesti torstaisin klo 13.30-16.30. Myytäviä tuotteita valmistetaan kaikille avoimessa askartelu- ja nikkaripiirissä. Lähetystyö järjestää vuosittain myös talkootapahtumia, myyjäisiä ja hyväntekeväisyyslounaita. Lähetyspiirit kokoontuvat kodeissa ja seurakunnan tiloissa.

Joutsenossa toimii tällä hetkellä kaksi aktiivista kuoroaLinkki avautuu uudessa välilehdessä: gospelkuoro ja kirkkokuoro. Kuorot esiintyvät erilaisissa seurakunnan tapahtumissa sekä järjestävät konsertteja. Kokoamme myös erilaisia kokoonpanoja soitinyhtyeistä bändeihin. Otamme mielellämme uusia halukkaita mukaan seurakunnan musiikkitoimintaan.

Alakouluikäisille järjestetään iltaisin kerhotoimintaa. Tällä hetkellä seurakunta järjestää askartelu- ja kokkikerhoa sekä salibandykerhoa, joihin on ollut syksyllä ennakkoilmoittautuminen. Kerho voi merkitä varhaisnuorille uusia virikkeitä sekä luontevaa yhteyttä seurakuntaan. Samalla kerhot tukevat kotien kasteopetusta. Seurakunnan nuorisotyönohjaajaLinkki avautuu uudessa välilehdessä vierailee kouluissa kertomassa tarkemmin kerhotoiminnasta sekä pitämässä päivänavauksia ja tuntivierailuja. Lisäksi seurakunnan varhaisnuorisotyö järjestää kuusi leiriä vuodessa. 

Seurakunnan nuorisotoimintaLinkki avautuu uudessa välilehdessä on tarkoitettu kaikille nuorille yläkoululaisista ylöspäin. Tule tutustumaan, Arkin avoimet keskiviikkona klo 14-16 (Penttiläntie 5), kohtaat työntekijän ja saat tarkempaa tietoa.

Joutsenon seurakunta ja sen työntekijät haluavat olla monessa mukana. Niinpä jos keksit ehdoksia, missä voimme olla mukana tukemassa ja vaikuttamassa, ota yhteyttä!