Päiväkerhot 3-5 v.

 

Päiväkerho on seurakunnan tarjoamaa varhaiskasvatusta. Toiminta on tarkoitettu pääasiallisesti 3–5-vuotiaille lapsille ja kivaa kerhoissa on niiden pieni ryhmäkoko. Päiväkerho onkin turvallinen paikka tutustua muihin lapsiin ja oppia toimimaan ryhmässä.

Kerhopäivällä on oma rytminsä. Tutun päivärytmin lisäksi hiljentyminen, yhteinen laulu ja rukous luovat turvallisuutta. Lapsi saa osallistua monipuoliseen, lapsen kokonaiskehitystä tukevaan toimintaan: leikkiin, liikuntaan, ulkoiluun, satu- ja lukuhetkiin, musiikkiin ja musisointiin sekä kaikkeen muuhun luovaan toimintaan, joka tukee lapsen kasvua. Päiväkerhoissamme kiinnitämme huomiota myös ympäristökasvatukseen.

Päiväkerhot ovat tärkeä osa kirkon järjestämää kasteopetusta. Päiväkerhon kautta seurakunta tahtoo tukea perheitä lapsen kristillisessä kasvatuksessa. Siksi päiväkerhossa koetaan pyhyyttä ja hiljaisuutta sekä pohditaan ja ihmetellään elämän kysymyksiä aikuisen ja toisten lasten seurassa. Kerhossa lapsi saa myös kokemuksen seurakuntaan kuulumisesta sen tärkeänä jäsenenä.

 

Kerho-ohjaajina toimivat koulutetut seurakuntien lastenohjaajat.

Päiväkerho on maksuton, omat eväät otetaan mukaan.

Päiväkerhoihin ilmoittautuminen syksy 2023- kevät 2024

Kerhoihin otetaan 3 vuotta täyttäviä ja sitä vanhempia lapsia. Tarvittaessa alle kolmevuotiaan osallistumisesta kerhoon voidaan neuvotella, suosittelemme kuitenkin ensisijaisesti ilmoittautumista Pikkukerhoon.Linkki avautuu uudessa välilehdessä Kerhot kokoontuvat kahtena tai kolmena aamupäivänä viikossa. Päiväkerhoryhmä perustetaan, mikäli siihen on ilmoittautunut kesäkuun alkuun mennessä tarpeeksi osallistujia.

 

 

LINKKI PÄIVÄKERHOILMOITTAUTUMISEEN:

Ilmoittaudu ! Ilmoittautuminen syksy 2023-kevät 2024 päiväkerhoonLinkki avautuu uudessa välilehdessä

 

Samasta linkistä pääset ilmoittautumaan eri päiväkerhoon. Alasveto valikosta näet esim. jokaisen päiväkerhon osoitteen sekä ilmoittautumistilanteen juuri sillä hetkellä. 

 

 

Toimintakauden 2023-2024 kerhopaikat:


 

 

©

 

 

 

©

 

 

 

 

©

 

 

Tervetuloa päivä- ja pikkukerhoihin kaudelle 2023-2024
Ilmoittaudu : www.lappeenrannanseurakunnat.fi

Ota yhteyttä

Varhaiskasvatuksen johtaja
Yhtymän johto
Koulukatu 12
53100 Lappeenranta