Diakoniatyöntekijä tavattavissa

Keskusteluapu

Mitä sinulle kuuluu tässä ajassa? Eikö ole oikein ketään kenelle kertoa kuulumisia? Elämässä voi joutua kohtaamaan vastoinkäymisiä kuten ihmissuhdevaikeuksia, yksinäisyyttä, surua, sairautta, rahahuolia, työttömyyttä, mielenterveys- tai päihdeongelmia. Sinun ei tarvitse jäädä yksin. Olemme sinua varten silloin kun haluat keskustella elämäntilanteesi kysymyksistä. Kaikki keskustelut ovat luottamuksellisia.

Ota rohkeasti yhteyttä alueesi diakoniatyöntekijään tai diakoniapappiin. Kuljemme rinnallasi.

Koronaepidemian takia tapaamiset ensisijaisesti puhelimitse.

Ajanvaraus

Diakonian ajanvaraus puhelimitse tai sähköpostitse kotiosoitteen mukaan oman asuinalueen diakoniatyöntekijälle.

Toimistomme sijaitsevat osoitteessa Valtakatu 38, 3.kerroksessa. Ei avovastaanottoa.

Diakonissa Marika Gustafsson p. 040 3126 321 marika.gustafsson@evl.fi (Alakylä, Harapainen, Kahilanniemi, Keskus, Kimpinen, Lepola, Peltola, Taikinamäki)

Diakoni Tuija Kokki p. 040 3126 721 tuija.kokki@evl.fi  (Kariniemi, Kivisalmi, Linnoitus, Pallo, Pikisaari, Rakuunamäki, Tyysterniemi, Voisalmi)

Diakonissa Pirkko-Liisa Ojanen p. 040 3126 320 pirkko-liisa.ojanen@evl.fi (Keskus, Kesämäki, Kiviharju, Kuusela, Leiri, Mattila, Mäntylä, Tykki)

Diakoniapappi kappalainen Outi Apell p. 040 3126 304 outi.apell@evl.fi