Seurakuntien muut kuorot

Tavikset-, Heijastus-kuoro ja Sunnuntailaulajat sekä Seniorikuoro

Seurakunnilla on muiden kuorojen lisäksi kolme hieman erilaista kuoroa: Tavikset-kuoro, Heijastus-kuoro ja Sunnuntailaulajat-kuoro. Myös senioreille on oma kuoronsa. Kaikki neljä kuoroa on esitelty lyhyesti alla.

Seurakuntien kuorotoiminta on maksutonta. Voit tulla mukaan asuinpaikastasi ja kotiseurakunnastasi riippumatta. Tarkempia tietoja kuoroista saat niitä ohjaavilta kanttoreilta. Yhteystiedot löytyvät alta.


Sammonlahden Tavikset-kuoro harjoittelee maanantaisin klo 18–19 Sammonlahden kirkolla, Hietakallionkatu 7. Kuoro on matalan kynnyksen aikuisten kuoro, jossa lauletaan yksiäänisesti ja opitaan samalla äänenkäyttöä. Kuoroa ohjaa kanttori Heidi Kunttu.


Sammonlahden Heijastus-kuoro nuorille aikuisille harjoittelee torstaisin klo 18.00–19.30 Sammonlahden kirkolla, Hietakallionkatu 7. Kuoro laulaa hengellistä musiikkia laidasta laitaan säestyksellä ja ilman. Harjoitusten ajaksi on järjestetty lastenhoito sitä tarvitseville perheille. Kuoroa ohjaa kanttori Anu Piutula-Heinonkoski.


Sunnuntailaulajat on nuijamaalainen naiskuoro. Kuoroa johtaa Heidi Harju.


Seniorikuoro on nuorekkaiden ikäihmisten oma kuoro, jossa laulunlahjan voi laittaa käyttöön yhteiseksi hyväksi ja omaksi iloksi! Harjoittelemme, joskaan ei otsa kurtussa, keskimäärin joka toinen torstai Lappeenrannan seurakuntakeskuksessa, Koulukatu 10. Lisää tietoa antaa kuoronjohtaja Jarkko Lavaste.


Paluu aikuisten ja senioreiden kuorojen etusivulle →

Kanttori
Lappeenrannan seurakunta Sammonlahden seurakunta
Hietakallionkatu 7
53850 Lappeenranta
Kanttori
Lappeenrannan seurakunta
Valtakatu 38, 3. krs
53100 LAPPEENRANTA
Kanttori, varhaisiän musiikkikasvatus
Seurakuntatyön erityispalvelut
Valtakatu 38
53100 Lappeenranta
Kanttori
Sammonlahden seurakunta
Hietakallionkatu 7
53850 Lappeenranta
Kanttori
Lappeen seurakunta
Valtakatu 38, 2. krs
53100 LAPPEENRANTA
Kanttori
Lappeen seurakunta
Valtakatu 38, 2.krs
53100 Lappeenranta