OLETKO KIINNOSTUNUT TOIMIMAAN VAPAAEHTOISENA?

Haluaisitko toteuttaa kansainvälistä diakoniaa?
Peittokerhoissamme neulotaan lasten Äiti Teresa - peittoja. Valmiit peitot toimitetaan maailman katastrofialueiden lapsille SPR:n kautta.
Voit osallistua neulomalla ja/tai lahjoittamalla villalankoja.
Ota yhteyttä peittokerhojemme vetäjiin:
diakonissa MarikaGustafsson marika.gustafsson@evl.fi p. 040 3126 321 (Savonkadun kerho) tai
diakonissa Pirkko-Liisa Ojanen pirkko-liisa.ojanen@evl.fi p. 040 3126 320 (Ristikankaankadun kerho)

​​​Lähtisitkö ulkoilu- tai juttelukaveriksi?
Olisiko sinulla aikaa kulkea lähimmäisenä esim. ikäihmisen rinnalla?

Tulisitko ryhmään kahvinkeittäjäksi?
Kahvittelun sanotaan leikkimielisesti olevan kirkon yksi sakamenteista ja kokoavan ihmisiä yhteen. Haluaisitko tulla kahvitteluavuksi?

Tykkäätkö lenkkeillä? Halusisitko yhdistää lenkkeilyn ja hyvän tekemisen?
Tule mukaan Yhteisvastuukeräyksen Arkienkeliksi.
Lipaskeräystä Yhteisvastuun hyväksi ei poikkeuksellisesti järjestetty helmikuussa 2021.
Voisiko lipaskeräys marketeissa olla tulevaisuudessa sinun näköisesi vapaaehtoistehtävä?

OTA ROHKEASTI YHTEYTTÄ!
Vapaaehtoistehtäviä on seurakunnissamme monenlaisia, etsitään yhdessä sinulle mieluisia vapaaehtoistehtäviä.