KIINNOSTAAKO VAPAAEHTOISTYÖ?
Tule mukaan!

Haluaisitko toteuttaa kansainvälistä diakoniaa?
Peittokerhoissamme neulotaan lasten Äiti Teresa - peittoja. Valmiit peitot toimitetaan maailman katastrofialueiden lapsille SPR:n kautta. Voit osallistua neulomalla ja/tai lahjoittamalla villalankoja. Ota yhteyttä peittokerhojemme vetäjiin: diakonissa MarikaGustafsson marika.gustafsson@evl.fi p. 040 3126 321 (Savonkadun kerho) tai diakonissa Pirkko-Liisa Ojanen pirkko-liisa.ojanen@evl.fi p. 040 3126 320 (Ristikankaankadun kerho).

​​​Kiinnostaisiko ulkoilu- ja / tai juttelukaverina toimiminen?
Olisiko sinulla aikaa kulkea lähimmäisenä esim. ikäihmisen rinnalla?

Tunnetko kutsumusta pienryhmien kanssa toimimiseen?
Haluaisitko avustaa ehkä jonkun kerhomme ryhmäsisältöjen suunnittelussa tai toimia kerhovapaaehtoisena?

Nautitko luovasta tekemisestä ? Haluaistko jakaa osaamistasi lähimmäistesikin iloksi?
Jaettu ilo on kaksinkertainen ilo (kuten esim. valokuvat, musisointi, laulaminen, runot, kastesukkien neulominen, erilaiset kädentaidot).

Onko lenkkeily sinun juttusi?
Halusisitko yhdistää lenkkeilyn ja hyvän tekemisen? Tule mukaan Yhteisvastuukeräyksen Arkienkeliksi. Jaamme yhteisvastuupankkisiirtoja Lappeenrannan seurakunnan alueen postilaatikoihin. Pankkisiirtojen kautta saatava yhteisvastuukeräystuotto on vuodesta toiseen huomattava. Vuonna 2022 keräystuotolla autetaan koronan seurauksista kärsiviä lapsia ja nuoria.

Miltä tuntuisi kokeilla lipaskeräystä marketissa?
Lipaskeräystä Yhteisvastuun hyväksi ei poikkeuksellisesti järjestetty vuonna 2021. Voisiko lipaskeräys marketeissa olla tulevaisuudessa sinun näköisesi vapaaehtoistehtävä? Lipaskeräämiseen saa hyvän perehdytyksen ja keräys pyritään toteuttamaan suuremmissa marketeissa pareittain.

Ehkä jotain muuta, mitä?

OTA ROHKEASTI YHTEYTTÄ!
Vapaaehtoistehtäviä on seurakunnissamme monenlaisia.
Mietitään yhdessä juuri sinulle mieluisia vapaaehtoistehtäviä.

Meitä kaikkia tarvitaan. Yhdessä olemme enemmän.