Pikkukerho on kaksivuotiaiden oma kerho

Pikkukerho on osa seurakuntien tarjoamaa kerhokokonaisuutta. Pikkukerhot on tarkoitettu 2 vuotta täyttäneille lapsille ja kivaa kerhoissa on niiden pieni ryhmäkoko ja turvalliset aikuiset. Kerhossa opetellaan ryhmätaitoja ja itsenäistymistä, ja se onkin oiva kerho matkalla isompien ryhmiin, kuten päiväkerhoon tai päiväkotiin.

Yhdessä ohjaajien kanssa luodaan Pikkukerholle sen oma rytmi ja tavat. Tutuksi tulevat erilaiset laulut ja leikit, yhdessä touhuaminen sekä rauhoittuminen. Lapsi saa siis osallistua monipuoliseen, hänen kokonaiskehitystään tukevaan toimintaan.

Pikkukerhot ovat osa kirkon järjestämää kasteopetusta. Kerhon kautta seurakunta tahtoo tukea perheitä lapsen kristillisessä kasvatuksessa. Siksi pikkukerhoissa mm. vietetään juhlapyhiä.

Pikkukerhot kokoontuvat kerran viikossa. Syksyn 2021 kerhoon voi ilmoittautua elokuuhun mennessä kaksi vuotta täyttänyt lapsi. Alle kaksivuotiaan osallistumisesta neuvotellaan lapsikohtaisesti kerhonohjaajien kanssa (esim. myöhemmin syksyllä täyttävän kaksivuotiaan voi olla hyvä osallistua kerhoon heti alusta alkaen).

Kerho-ohjaajina toimivat koulutetut seurakuntien lastenohjaajat.

Pikkukerho on maksuton, omat eväät otetaan mukaan.

Pikkukerhoihin ilmoittautuminen kaudelle 2021-2022 on avautunut!

Kerhoon voi ilmoittautua mukaan läpi vuoden

alla olevista linkeistä:

Tällä hetkellä ilmoittautumisen kuittaussähköpostiviestit eivät välity huoltajien hotmail- ja outlook-osoitteisiin. Ilmoittautuminen on siitä huolimatta saattanut tulla perille. Jos mahdollista, aseta huoltajan sähköpostiosoitteeksi jokin muu sähköpostiosoite.

Kerhoryhmä perustetaan, mikäli siihen on ilmoittautunut tarpeeksi osallistujia kesäkuun alkuun mennessä.

Toimintakauden 2021-2022 kerhopaikat:

Kerhotila Helmi, Koulukatu 12: torstaisin klo 9-11

Pääset ilmoittautumaan Keskustan Pikkukerhoon tästä.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Karhuvuoren seurakuntakoti, Karhuvuorenkatu 19: tiistaisin klo 9-11

Pääset ilmoittautumaan Karhuvuoren Pikkukerhoon tästä.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

UUTUUS!

Keskuspappila, Joutseno, Penttiläntie 7: tiistaisin klo 9-11

Pääset ilmoittautumaan Keskuspappilan Pikkukerhoon tästä.

Sammonlahden srk-keskus, Hietakallionkatu 7: torstaisin klo 9-11

Pääset ilmoittautumaan Sammonlahden Pikkukerhoon tästä.

Jos havaitset ilmoittautumislinkissä ongelman, ole yhteydessä tuulia.kopperi@evl.fi .

Pikkukerhon mainos kaudelle 2021-2022