Näkövammaiset henkilöt ovat tervetulleita mukaan kaikkeen Lappeenrannan seurakuntayhtymässä järjestettävään toimintaan

Toiminnasta tiedotetaan kirkollisissa ilmoituksissa ja nettisivuilla. Lappeenrannan seurakuntayhtymän tiedotuslehti Seurakuntatervehdys on luettavissa sähköisessä muodossa etusivulta löytyvän linkin kautta. Lehti ilmestyy vuodessa viisi kertaa. Näkövammaisilla on oikeus saada Seurakuntatervehdys myös äänikirjana. Tied. Marika Gustafsson p. 0403126321 tai Etelä-Karjalan näkövammaiset ry:n toimisto p. 0404860056.

HETKI-ryhmä

Hetki-ryhmä on näkövammaisille suunnattu vertaistuellinen keskusteluryhmä.

Ryhmä kokoontuu kerran kuukaudessa
perjantai-iltapäivisin
klo 13-14.30, os. Valtakatu 38, 2. krs (esteetön pääsy hissillä).

Kevätkauden 2020 ryhmäkerrat:
pe 17. tammikuuta,
pe 14. helmikuuta,
pe 13. maaliskuuta,
pe 17. huhtikuuta ja
pe 15. toukokuuta.

Etelä-Karjalan Näkövammaiset ry:n puheenjohtaja Susanna Kovasin vierailee maaliskuun Hetki-ryhmässä.

Tervetuloa rohkeasti mukaan!

Tied. ryhmän ohjaajalta
Marika Gustafsson
diakonissa,
Lappeenrannan seurakuntayhtymän
näkövammaistyön yhdyshenkilö
p. 040 3126 321
marika.gustafsson@evl.fi

Kuva: ympyrän muotoinen rintapinssi, jossa kuva näkövammaisen tunnuksesta.

Kuva: avoinna oleva pistevirsikirja, virsi 319, ihmisen oikean käden sormet tunnustelevat pisteitä virrestä 319.

Kirkossa voi kääntyä vahtimestari-suntion puoleen ja kysyä isotekstisiä tai pistevirsikirjoja. Kauneimpien joululaulujen aikaan kirkossa on saatavana lainaan myös Kauneimmat joululauluja pisteillä.

Paljonko kello mahtaa olla?

Puhuvia kelloja voi tilata Aviris-myymälästä. Mikäli olet hankkimassa itsellesi ensimmäistä puhuvaa kelloa ota yhteys diakoniatyöntekijään.

Vasemman puoleinen kuva: viininpunainen laatikkomallinen kello, jossa kaksi mustaa nappulaa.
Oikean puoleinen kuva: rannekello, musta nahkaranneke, mustat numerot valkoisella taustalla, kaksi ruuvia sivulla.