Tulevat parisuhdetyön tapahtumat

Imatralla

Perhe mielessä -viikonloppu pe 14. – la 15.4.
Tervetuloa viettämään maksutonta vertaisviikonloppua parisuhteen ja vanhemmuuden asioiden äärelle. Kokoonnumme pe 14.4. klo 17–19 ja la 15.4.2023 klo 9–16 Tainionkosken pappilassa (Kirkkokatu 4).

Tarjoamme lastenhoidon ja ateriat. Viikonlopun jälkeen mahdollisuus jatkoryhmälle. Viikonloppu toteutetaan yhdessä MLL:n kanssa. Lisätietoja ja ilmoittautuminen ke 5.4. mennessä Noora Kovaselle p. 050 4662642 tai noora.kovanen@mll.fi.

Lappeenrannassa

Sammonlahden kirkko 22.4.2023 klo 11-15

Tule keskustelemaan yhdessä parisuhteiden ilmiöistä ja niiden herättämistä tunteista ja jakamaan kokemuksia sekä ilon- että huolenaiheista, joihin  mietimme myös ratkaisuja. Tervetuloa osallistumaan tai vain seuraamaan keskustelua! Aloitamme ruokailulla, jonka jälkeen työskentely pareille.

Lapsille on järjestetty omaa ohjelmaa!

Ilmoittaudu parisuhdetyöstä vastaavalle pappi Teemu Muurille 12.4.2023 mennessä: teemu.muuri@evl.fi, 040 312 6604.

Menneet tapahtumat

Kynttiläilta pareille Mikkelissä 10.2.2023. Avaa juliste tästä klikkaamalla.

Parisuhteen päivä la 12.11. klo 10–18 Päivärannassa Imatran seurakunnan leirikeskuksessa

Parisuhdepäivä su 20.11. klo 11.15 Sammonlahden kirkolla, Hietakallionkatu 7

Miten luovia ristiaallokossa – etsien väylää yhteiseen hyvään
Parisuhdeleiri
Piiluvan leirikeskuksessa 16.–18.9.2022

Vinkkejä muiden tahojen kursseista netissä parisuhteen parhaaksi

Väestöliitolla on kaksi maksutonta parisuhdekurssia. Ne ovat kursseja, joilla parit itsenäisesti tutustuvat Väestöliiton sivustolla olevaan nettimateriaaliin, itselleen sopivana aikana. Kansan Raamattuseuran avioparityöllä on maksullisia vetäjien ohjaamia vuorovaikutteisia kursseja, joissa on mahdollista jakaa ajatuksia myös toisten kurssille osallistuvien parien kanssa.  

Linkki avautuu uudessa välilehdessähttps://www.hyvakysymys.fi/artikkeli/vaestoliiton-maksuttomat-palvelut-parisuhdekysymyksiin/Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Tunnekeskeinen parisuhdekurssi

Kurssi antaa välineitä parisuhteen läheisyyden parantamiseen ja ristiriitojen ratkaisuun. Kurssin osiot sisältävät videoita ja tehtäviä. Sisällön voi käydä läpi omaan tahtiin. Osallistuminen on maksutonta. Kurssin voit tehdä joko yhdessä kumppanisi kanssa tai yksin. Todella monet parit ovat hyötyneet tästä!

Siirry tunnekeskeiseen parisuhdekurssiinLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Också på svenska: Emotionellt fokuserad parrelationskursLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Nuorten parisuhdekurssi

Nettikurssilla voit hakea apua seurustelusuhteen ongelmiin. Parhaan tuloksen saat tekemällä kurssin kumppanisi kanssa. Kurssiin on myös mahdollista tutustua yksin, jos haluat saada lisää ymmärrystä ihmissuhteisiisi. Kurssi on tarkoitettu erityisesti 18-25 -vuotiaille nuorille pareille.

Siirry nuorten nettiparisuhdekursilleLinkki avautuu uudessa välilehdessä

......

https://www.kansanraamattuseura.fi/sinulle/verkkotapahtumatLinkki avautuu uudessa välilehdessä

 

Rakkausklinikka

"Rakkausklinikalla Suomen evankelis-luterilaisen kirkon perheneuvojat tarjoavat apua parisuhdetta koskeviin kysymyksiin ja ongelmiin. Voit lähettää Rakkausklinikalle anonyymisti parisuhdetta koskevia kysymyksiä, joihin kirkon asiantuntijat vastaavat."

https://www.terve.fi/teemat/rakkausklinikka