Minä, sinä, me - parisuhde kolmantena!

Kuvassa: Parisuhdetyötä kuvaava iloinen perhe, jossa vanhemmat ja kaksi lasta. 

Lappeenrannan parisuhdetyössä tulossa:

 

29-31.1. Parisuhdeleiri Kesärannan leirikeskuksessa. Omaa ohjelmaa lapsille ja aikuisille. Lisätietoja ulla.junell@evl.fi

20-22.8. Parisuhdeleiri Tuosan leirikeskuksesa. Omaa ohjelmaa lapsille ja aikuisille. Lisätietoja ulla.junell@evl.fi

Keho tietää - Parisuhdeviikonloppu Päivärannassa 13.-15.11.2020

Voidaksemme olla tasapainoisesti ja ehyesti parisuhteessa, on hyvä olla tietoinen omasta kehosta ja kehollisista reaktioista niin suhteessa omaan mieleen, kumppaniin kuin muihin ihmisiin. Tämän kurssin/viikonlopun ajan kuuntelemme kehoamme.

Viikonlopun teemoja ovat mm.: Mitä kehonkuva tarkoittaa, mitä se sisältää? / Miten kehonkuvamme on muodostunut /muuttuu iän myötä? / Mielen ja kehon yhteistyö. / Myönteinen kehonkuva ja sen vaikutus parisuhteessa. / Myönteisen kehonkuvan tukeminen.

Viikonlopun vetäjinä parisuhdeohjaajat Juha ja Heli Eklund. Hinta 100 €/pari sisältää ruuat, majoittumisen ja ohjelman.

Ilmoittautumiset 4.11. mennessä Anne Rita-Kärkkäiselle p. 040 832 1656 tai imatra.perheasiat@evl.fi, järjestäjänä Imatran seurakunnan perheneuvonta.

Ota mukaan: Mukavat, joustavat vaatteet, joissa on helppo olla ja liikkua. Säänmukainen vaatetus ja riittävästi lämmintä päälle sisälle ja ulos. Sisätossut ja/tai villasukat. Jumppamatto tai vastaava alusta sekä oma tyyny, jota voi käyttää lattialla.