Ajankohtaista ja tulevaa 

Poikkeusaikana moni tuttu ryhmätoiminta ja kaivatut tilaisuudet ovat olleet tauolla. On kuitenkin tilaisuuksia joita pääsee seuraamaan älypuhelimen, tabletin tai tietokoneen kautta nettiyhteyden avulla. Seurakunnista lähetetään jumalanpalveluksia, hartaushetkiä, musiikkitilaisuuksia ja paljon muuta ajankohtaista ja mielenkiintoista YouTube-kanavien sekä järviradion kautta. Osa tilaisuuksista lähetetään kirkoista suorana lähetyksenä, mutta ovat katsottavissa tallenteina myöhemminkin. 

Monessa yhtymän seurakunnassa on etsitty vaihtoehtoisia tapoja olla yhteydessä ikäihmisiin. Perinteisten kerhojen rinnalle on kehitetty mm. puhelinryhmiä ja kirjekerhoja, joissa saa säännöllisesti kotiin virkistävää postia kirjeen tai sähköpostin välityksellä. Myös perinteiset kerhotapaamiset ovat viriämässä uudelleen. Niistä saat tietoa kirkollisista ilmoituksista. Toiminnasta voi tiedustella myös oman seurakunnan diakoniatyöstä.

Henkilökohtaiseen keskusteluun on luonnollisesti edelleen mahdollisuus puhelimitse tai netin välityksellä. Yhteydenottopyyntöihin pyritään vastaamaan mahdollisimman pikaisesti. 

 

Seurakuntien monipuolinen toiminta kutsuu osallistumaan

Jumalanpalvelukset ja uskonelämä

Musiikin toimintaa

Lähetystyön toimintaa