Ajankohtaista ja tulevaa 

Poikkeusaikana moni tuttu ryhmätoiminta ja kaivatut tilaisuudet ovat tauolla. On kuitenkin tilaisuuksia joita pääsee seuraamaan älypuhelimen, tabletin tai tietokoneen kautta nettiyhteyden avulla. Seurakunnista lähetetään jumalanpalveluksia, hartaushetkiä, musiikkitilaisuuksia ja paljon muuta ajankohtaista ja mielenkiintoista YouTube-kanavien sekä järviradion kautta. Osa tilaisuuksista lähetetään kirkoista suorana lähetyksenä, mutta ovat katsottavissa tallenteina myöhemminkin. 

Monessa yhtymän seurakunnassa on etsitty vaihtoehtoisia tapoja olla yhteydessä ikäihmisiin. Perinteisten kerhojen rinnalle on kehitetty mm. puhelinryhmitä ja kirjekerhoja, joissa saa säännöllisesti kotiin virkistävää postia kirjeen tai sähköpostin välityksellä. Toiminnasta voi tiedustella oman seurakunnan diakoniatyöstä

Henkilökohtaiseen keskusteluun on luonnollisesti edelleen mahdollisuus puhelimitse tai netin välityksellä. Yhteydenottopyyntöihin pyritään vastaamaan mahdollisimman pikaisesti. 

Vanhustenviikkoa vietetään 3.-10.10. teemalla "Luonto antaa voimaa". Katso tästä vanhustenviikon tapahtumat Lappeenrannan ev.lut. seurakunnissa.

Seurakuntien monipuolinen toiminta kutsuu osallistumaan

Jumalanpalvelukset ja uskonelämä

Musiikin toimintaa

Lähetystyön toimintaa