KOKOAVA TOIMINTA

Pyrimme aloittamaan ryhmätoiminnat syksyllä 2021. Tiedotamme toiminnastamme kirkollisissa ilmotuksissa ja nettisivuilla.
​​​

Kirkonkulman aamu

Diakonian aamupala ja kohtaamisia

tiistaisin parillisilla viikoilla klo 9-11 Lappeen seurakuntasalissa, Kirkkokatu 10A, esteetön kulku hissillä. Aamupalan tarjoiluaika on klo 9-10.30.

Olet tervetullut yhteiseen pöytään, voit poiketa hetken tai viipyä pidempään. Viettää aikaa aamupalan parissa, lukea lehtiä, vaihtaa kuulumisia toisten kanssa tai vain olla. Halutessasi voit myös neuloa Äiti Teresa peiton lappuja.

Lisätietoja: diakoni Annika Meskanen p. 040 3126620 ja diakonissa Marika Gustafsson p. 040 3126321

Diakoniaryhmät

Järjestämme Lappeenrannan seurakunnan alueella erilaista ryhmätoimintaa. Toteutamme myös leiripäiviä ja retkiä. Kokoavan toiminnan tavoitteena on virkistäytyminen ja yksinäisyyden lievittyminen sekä osallisuuden vahvistaminen kirkon sanoman ja kristittyjen välisen yhteyden kautta.

Tulethan pienryhmiimme vain terveenä, huolehdit käsihygieniasta, turvaväleistä ja kasvomaskin käytöstä.

Avointa ryhmätoimintaa aikuisille, ei ennakkoilmoittautumista

KESÄMÄESSÄ Eläkeläisten Peittokerho, parillisen viikon to klo 13-15 Ristikankaankatu 9, kerhohuone. Yhdessäolon ryhmä. Mahdollisuus kutoa Äiti Teresa - neulepeittoja. Lisätietoja diakonissa Pirkko​​-Liisa Ojanen p. 040 3126 320.

KIVISALMESSA Eläkeläisten kerho , parillisen viikon tiistaina klo 14-15.30, Saarenkatu 3, kerhohuone. Vaihtelevat keskusteluaiheet ja vierailijoita. Lisätietoja diakoni Tuija Kokki p. 040 3126 721.

PELTOLASSA/KESKUSTASSA Eläkeläisten peittokerho parillisen viikon tiistaina klo 13-15, (Savonkatu 38, kerhohuone). HUOM! Ryhmä kokoontuu toistaiseksi Lappeen seurakuntasalissa os. Kirkkokatu 10 A. Yhdessäolon ryhmä. Mahdollisuus kutoa Äiti Teresa -neulepeittoja. Otetaan vastaan villalankalahjoituksia. Korona-aikana puhelinryhmät. Lisätietoja diakonissa Marika Gustafsson p. 040 3126 321.

VOISALMESSA Eläkeläisten kerho, kerran kuukaudessa, Voisalmentie 2, Pajurannan kahvio. Vaihtelevat keskusteluaiheet. Lisätietoja diakoni Tuija Kokki p. 040 3126 721.

Toimintaa ikäihmisille, ennakkoilmoittautuminen

KESKUSTASSA Eläkeläisten toimintapäivä "Lempi ja Toivo"  kerran kuukaudessa torstaisin klo 10-14, päiviin ennakkoilmoittautumiset. Toimintapäivistä ilmoitetaan noin kahta viikkoa etukäteen kirkollisissa ilmoituksissa (Lpr srk,diakoniatyö). Lisätietoja diakoniatyöntekijöiltä.

Vertaistuellista ryhmätoimintaa näkövammaisille

Näkövammaisten Hetki-ryhmä,  kerran kuukaudessa perjantai-iltapäivisin klo 13-14.30, Valtakatu 38, 2. krs.  Esteetön kulku hissillä. Korona-aikana puhelinryhmät. Lisätietoja diakonissa Marika Gustafsson p. 040 3126 321.

Leiripäivät, retket