RYHMÄTOIMINTA

Järjestämme Lappeenrannan seurakunnan alueella erilaista ryhmätoimintaa. Toteutamme myös leiripäiviä ja retkiä. Toiminnan tavoitteena on virkistäytyminen ja yksinäisyyden lievittyminen sekä osallisuuden vahvistaminen kirkon sanoman ja kristittyjen välisen yhteyden kautta. Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

AIKUISILLE SUUNNATUT RYHMÄT, ei ennakkoilmoittautumista

Ryhmien toimintakausi on syys-toukokuu.
Seuraa ilmoittelua kirkollisista ilmoituksista ja nettisivuilta.

KESÄMÄESSÄ
Eläkeläisten ryhmä, Peittokerho

Parillisen viikon to klo 13-15 Ristikankaankatu 9, kerhohuone. Yhdessäolon ryhmä. Mahdollisuus kutoa Äiti Teresa - neulepeittoja. Lisätietoja diakonissa Pirkko​​-Liisa Ojanen p. 040 3126 320.

KIVISALMESSA
Eläkeläisten kerho, Myö yhes -kerho

Parillisen viikon tiistaina klo 14-15.30, Saarenkatu 3, kerhohuone. Vaihtelevat keskusteluaiheet ja vierailijoita. Lisätietoja diakoni Tuija Kokki p. 040 3126 721.

PELTOLASSA
Eläkeläisten ryhmä, Peittokerho
Ryhmä jatkuu kesän jälkeen ti 6.9.

Parillisten viikkojen ti klo 13-15, Savonkatu 38, kerhohuone. Esteetön pääsy. Yhdessäolon ryhmä päiväkahveineen.
Ryhmässä on mahdollisuus kutoa Äiti Teresa - lasten neulepeittoja. Peitot toimitetaan SPR:n kautta maailman katastrofialueille. Villalankalahjoituksia otetaan jatkuvasti vastaan. Myös kotona kutominen on mahdollista. Lisätietoja diakonissa Marika Gustafsson p. 040 3126 321, marika.gustafsson@evl.fi.

VOISALMESSA
Eläkeläisten kerho, Pajupiiri

Kerran kuukaudessa, Voisalmentie 2, Pajurannan kahvio. Vaihtelevat keskusteluaiheet. Lisätietoja diakoni Tuija Kokki p. 040 3126 721.

Toimintaa ikäihmisille, ennakkoilmoittautuminen

KESKUSTASSA
Eläkeläisten toimintapäivä "Lempi ja Toivo
"
Lappeen srk-salissa os. Kirkkokatu 10A, esteetön kulku hissillä.

Vertaistuellista ryhmätoimintaa

KESKUSTASSA

NÄKÖVAMMAISTEN HETKI-RYHMÄ
Ryhmätoiminta käynnistyy pe 12.8.

Kerran kuukaudessa perjantai-iltapäivisin klo 13-14.30, Valtakatu 38, 2. krs.  Esteetön kulku hissillä. Lisätietoja diakonissa Marika Gustafsson p. 040 3126 321.