SerkKu-auton aikataulu

Autolle voit tulla tapaamaan meitä missä tahansa itseäsi askarruttavassa asiassa, taikka vain kahville rupattelemaan.

Joutseno, Papinraitti

29.5.2024 klo 13:30-14:45

• Lappeenrannan ev.lut seurakuntien työntekijä. Työntekijän kanssa voit luottamuksellisesti keskustella elämäntilanteestasi, etsiä suuntaa eteenpäin ja löytää yhdessä avun mahdollisuuksia.
  • Etelä-Karjalan hyvinvointialueen Päihdeklinikka ja lääkehoitoyksikkö Kohtaamo (mm. palveluohjaus, terveysneuvonta, pistosvälineiden jako ja vastaanotto).

Joutseno rautatieasema

29.5.2024 klo 15-15:30

Joutsenon S-Market

14.5.2024 klo 14-17 MAKKARATARJOILU

Kourulan K-kaupan P-alue

23.5.2024 klo 15:30-16

Lauritsalan tori

22.5.2024 klo 13:30-15:30

Mattilan K-kaupan P-alue

23.5.2024 klo 14-15:15 MAKKARATARJOILU

Sammonlahti, S-Marketin piha-alue

15.5.2024 klo 13:30-15:30

Savitaipaleen S-Marketin P-alue

21.5.2024 klo 12-15:30 MAKKARATARJOILU

• Lappeenrannan ja Taipaleen ev.lut seurakuntien työntekijät. Työntekijiden kanssa voit luottamuksellisesti keskustella elämäntilanteestasi, etsiä suuntaa eteenpäin ja löytää yhdessä avun mahdollisuuksia.
  • Etelä-Karjalan hyvinvointialueen Aikuissosiaalityö sekä Hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen palvelut

Taavetin S-Marketin P-alue

28.5.2024 klo 10-12 MAKKARATARJOILU

• Lappeenrannan ja Luumäen ev.lut seurakuntien työntekijät. Työntekijiden kanssa voit luottamuksellisesti keskustella elämäntilanteestasi, etsiä suuntaa eteenpäin ja löytää yhdessä avun mahdollisuuksia.