Tervetuloa kirkkomuskariin!

Kirkkomuskarit on seurakuntien tarjoamaa varhaisiän musiikkikasvatusta ja samalla osa seurakuntien varhaiskasvatusta sekä kasteopetusta.  Muskarin sisältö koostuu varhaisiän musiikkikasvatuksen tavoitteellisesta toiminnasta ja lasten kirkkomusiikista kirkkovuoden ajankohdan mukaisesti.

Muskarissa tärkeää on vuorovaikutus lapsen ja vanhemman välillä sekä yhdessäolo koko ryhmän kanssa.

Toimintatapoina on laulu, soitto, liike, kuuntelu ja loruttelu lapsen ikäkauden mukaisesti tukien lapsen luovuutta ja edistäen lapsen kasvua sekä fyysistä, emotionaalista ja kielellistä kehitystä. Lapsi oppii paljon tarkkailemalla, mukana tanssimalla, laulamalla, leikkimällä ja soittamalla. Jokaisella lapsella on oikea tapa osallistua ja jokaisella tavalla tapahtuu oppimista.

Muskareita ohjaa varhaisiän musiikkikasvatuksen ammattilainen ja kanttori Marjo-Riitta Lehtonen. Itsenäisesti käyvien 3 - 6 v ryhmissä on lastenohjaaja toisena aikuisena.

Tervetuloa !

RYHMÄT SYYSKAUDELLA - 5.12.2020

Koronaviruksesta johtuen ilmoittaudu ryhmään aikuisen tiedoilla, ei lapsi/lapset. Ryhmän peruuntuminen tai muu tärkeä tieto saavuttaa näin parhaiten oikean kohteen ensisijaisesti sähköpostitse. Henkilötunnus tarvitaan henkilörekisteriselosteeseen.  Ilmoittautumista käytetään ainoastaan kirkkomuskaritoiminnan yhteyden pitoon mikäli tulee poikkeuksia. Kertailmoittautuminen riittää koko syyskaudeksi 2020.

Muskarit ovat ilmaisia ja kaikki halukkaat mahtuvat ryhmiin. Ilmoittautuminen on käynnissä koko poikkeusajan. Mukaan voi ilmoittautua ja tulla kesken syyskautta.

Jokaisella ryhmälle on varattu omat alustat ja soittimet, emme käytä päivän aikana samoja uudestaan. Huomioimme turvavälit ja tilojen siivousta on tehostettu. Tulethan terveenä.

Itsenäisesti ilman omaa aikuista:

Tiistaisin Sammonlahden kirkolla, Hietakallionkatu 7

Torstaisin Karhuvuoren srk-kodilla, Karhuvuorenkatu 19

Ryhmät oman aikuisen kanssa:

Maanantaisin Joutsenon srk-keskus, Penttiläntie 5

Tiistaisin Lauritsalan srk-koti, Kauppalankatu 1

Keskiviikkoisin Lappeenrannan kirkolla, Mannerheiminkatu 1

Torstaisin Karhuvuoren srk-kodilla, Karhuvuorenkatu 19

Perjantaisin Sammonlahden kirkolla, Hietakallionkatu 7

Mikäli verkkoilmoittautumisen kanssa on ongelmia, voit ilmoittautua myös puhelimitse: 040 3126 868

Joulumuskarit 2020 (ei ilmoittautumista)

ma 7.12. klo 10 Joutsenon kirkko, Penttiläntie 1

ti 8.12. klo 10 Ylämaan kirkko, Koskentie 1

to 10.12. klo 18 Karhuvuoren srk-koti, Karhuvuorenkatu 19

pe 11.12. klo 10 Sammonlahden kirkko, Hietakallionkatu 7

ma 14.12. klo 9.30 Nuijamaan kirkko, Tassiantie 9

ti 15.11. klo 10 Lauritsalan kirkko, Kauppalankatu 1

ke 16.12. klo 10 Lappeenrannan kirkko, Mannerheimintie 1

Muskari Lappeenrannan kirkossa. Lapsia äitiensä sylissä.
0-2-vuotiaiden muskari Lappeenrannan kirkossa.
Lumisade ja kuusi, tekstinä joulumuskarien 2020 ajat ja paikat

Kanttori, varhaisiän musiikkikasvatus