Tervetuloa Sammonlahden seurakunnan kotisivulle!

Sammonlahden seurakunta toimii tehtävänsä mukaisesti ”auttaen sammonlahtelaisia elämään kristittyinä omissa yhteisöissään”.

Jumalanpalveluksiamme voi seurata paitsi paikan päällä kirkossa, myös Järviradiosta/Sammonlahden kirkko ja Sammonlahden seurakunnan Facebook-sivulta. Jumalanpalveluksia ja hartauksia löytyy myös Lappeenrannan ev.lut. seurakuntien kotisivulta sekä YouTubesta.

Kun etsit keskusteluyhteyttä soita, laita tekstari tai lähetä sähköpostiviesti; me vastaamme sinulle! Työntekijöiden yhteystiedot löytyvät näiltä sivuilta. Ellet löydä etsimääsi, niin laita viestiä: merja.saalasti@evl.fi (vs. srk-sihteeri) tai juha.eklund@evl.fi (khra), vastaamme pian.

Haluan rohkaista sinua, kun korona-ajan pitkittyminen saattaa ahdistaa, pelottaa tai masentaa mieltä. Elämme hyvässä yhteiskunnassa, ja meistä pidetään huolta, myös koronaan liittyvissä asioissa. Kirkossa muistamme pelottavienkin asioiden keskellä Jumalan lupausta Hänen läsnäolostaan elämämme kaikissa vaiheissa. Jeesus puhui omilleen: "Minä jätän teille rauhan. Oman rauhani minä annan teille. Olkaa rohkeat, älkää vaipuko epätoivoon."

Sinua luottamuksen, toivon ja siunauksen ajatuksin tervehtien,

Juha Eklund, kirkkoherra

 

Ota yhteyttä

Kirkkoherra
Sammonlahden seurakunta
Hietakallionkatu 7
53850 Lappeenranta

Ota yhteyttä

Vs. seurakuntasihteeri
Sammonlahden seurakunta
Hietakallionkatu 7
53850 Lappeenranta
Juha Eklund

Lähellä sijaitsevia tiloja ja kohteita

Sammonlahden seurakuntakeskus

Sammonlahden kirkko