Tervetuloa Sammonlahden seurakunnan kotisivulle!

Sammonlahden seurakunta toimii ”auttaen sammonlahtelaisia elämään kristittyinä omissa yhteisöissään”.

Tervetuloa kirkkoon yhteiseen messuun ja muihin tilaisuuksiin! Jumalanpalveluksia voi seurata myös Järviradiosta/Sammonlahden kirkko ja Sammonlahden seurakunnan Facebook-sivulta. Jumalanpalveluksia ja hartauksia löytyy myös Lappeenrannan ev.lut. seurakuntien kotisivulta sekä YouTubesta.

Kun etsit keskusteluyhteyttä soita, laita tekstari tai lähetä sähköpostiviesti; me vastaamme sinulle! Työntekijöiden yhteystiedot löytyvät näiltä sivuilta. Ellet löydä etsimääsi, niin laita viestiä: tiina.hietasara@evl.fi (srk-sihteeri) tai juha.eklund@evl.fi (kirkkoherra), vastaamme pian.

Haluan rohkaista sinua nytkin, kun sekä korona että Ukrainassa käytävä sota ahdistavat. Suomi on turvallinen maa, yhteiskuntamme on hyvin varautunut kaikenlaisiin poikkeustilanteisiin ja koronankin kanssa olemme oppineet selviytymään.

Kirkossa saamme muistaa aina Jumalan lupausta Hänen läsnäolostaan elämämme kaikissa vaiheissa. Jeesus puhui omilleen: "Minä jätän teille rauhan. Oman rauhani minä annan teille. Olkaa rohkeat, älkää vaipuko epätoivoon."

Sinua luottamuksen, toivon ja siunauksen ajatuksin tervehtien,

Juha Eklund, kirkkoherra

Sammonlahden seurakunta
Hietakallionkatu 7