Sunnuntain jumalanpalvelukset

Voit kuunnella jumalanpalvelukset suorana lähetyksenä Lappeen Marian kirkosta Järviradiosta tai seurakunnan YouTube-kanavalta: youtube.com/lappeenseurakuntaLinkki avautuu uudessa välilehdessä. Jumalanpalvelus alkaa klo 10.00 ja nettilähetys n. 5 minuuttia ennen. 

Ylämaan kirkon jumalanpalvelukset ovat kuultavissa nyt myös Järviradiosta. Päivämäärät näet oheisesta Tapahtumia-kalenteristamme. 

Arkipäivän ehtoollinen

Voit kuunnella arkipäivän ehtoollishetket suorana lähetyksenä Lappeen Marian kirkosta Järviradiosta tai seurakunnan YouTube-kanavalta: youtube.com/lappeenseurakuntaLinkki avautuu uudessa välilehdessä. Lähetys alkaa klo 11.00. 

Youtube ja sosiaalinen media

Voit kuunnella ja katsoa mitä muuta seurakuntamme tarjoaa. 

Lappeen seurakunta YouTubessaLinkki avautuu uudessa välilehdessä
Lappeen seurakunta FacebookissaLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Lappeenrannan ev.lut. seurakunnat YoutubessaLinkki avautuu uudessa välilehdessä
Lappeenrannan ev.lut. seurakunnat FacebookissaLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Työntekijät tavoitettavissa (Klikkaa hiirellä) 

Ota rohkeasti yhteyttä meihin puhelimitse tai sähköpostitse

SEURAKUNTA ELÄÄ NYT POIKKEUSOLOISSA

Elämä näyttäytyy erilaiselta, kun keskinäinen kanssakäyminen on rajoitettua. Meitä kutsutaan yhä yhteyteen Jumalamme kanssa. Rukous ja Raamatun luku tuovat Pyhän läsnäolon keskelle elämämme arkea. Esirukous toistemme ja yhteisten asioittemme puolesta on yksi lähimmäisestä välittämisen muoto. Vaikka emme voisi toisiamme tavata, voimme tavoittaa lähimmäisemme puhelimen tai vastaavien välineiden kautta.

"Vaikka minä vaeltaisin pimeässä laaksossa, en minä pelkäisi mitään pahaa, sillä sinä ole minun kassani. Sinä suojelet minua kädelläsi, johdatat paimensauvallasi." (Ps. 23:4)

Mika Lehtola
Kirkkoherra
Lappeen seurakunta
 

Ota yhteyttä

Kirkkoherra
Lappeen seurakunta
Valtakatu 38, 2. krs
53100 Lappeenranta
Lappeen Marian kirkko 
Heli Pukki