Tervetuloa Lauritsalan seurakuntaan!

Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi Lauritsalan seurakuntaan.

Kirkko on meidän tavallisten ihmisten muodostama yhteisö, johon tullaan kasteen kautta. Niinpä muutto paikkakunnalta toiselle tai vaikkapa vain lähialueella tapahtunut siirtyminen uuteen osoitteeseen ei muuta asemaasi kirkon jäsenenä. Ainoastaan kotiseurakuntasi vaihtuu.

Kotiseurakuntasi on sinua ja läheisiäsi varten. Toivon että tänne voit tulla juuri sellaisena kuin olet. Täällä kannamme ja rohkaisemme toisiamme ja pyydämme Taivaan Isän siunausta ja johdatusta elämäämme. Yhdessä toisiamme tukien on hyvä tehdä matkaa.

Kotimme on siellä, missä koemme olevamme tervetulleita omana itsenämme. Vilpitön toiveemme on, että juuri Lauritsalan seurakunta voisi olla sinulle ja läheisillesi sellainen yhteyden kokemisen ja yhdessä tekemisen paikka, jossa koet tulleesi kotiin.

Pentti Berg, kirkkoherra

Keskusrekisterin Lauritsalan toimipiste

suljettu 1.6.2019 lähten.

Jatkossa teitä palvellaan toimituksiin ( kaste, vihkiminen, hautaus ) ja virkatodistuksiin liittyvissä asioissa Lpr:n seurakuntayhtymän keskusrekisterissä, Kouluk. 12, puh. 040 3126 283, avoinna ma-to klo 10-15 ja pe klo 10-13.

Sukuselvitykset hoidetaan keskitetysti Kouvolan keskusrekisterissä, puh. 040 195 2599, asiointiaika klo 9-12 välisenä aikana.

Tietoa seurakuntamme toiminnasta tästä.

Lauritsalan seurakunta
Kauppalankatu 1