Lapsi-ja nuorisokuoro Lauluvarpuset

Lauluvarpuset on Lappeen seurakunnan lapsi- ja nuorisokuoro. Kuoro koostuu kolmesta, ikäluokittain jaetusta ryhmästä, jotka harjoittelevat omina aikoinaan. Harjoitusaikataulut löytyvät alta.

Lauluvarpuset-kuoroa johtaa kanttori Marjo-Riitta Lehtonen. Löydät yhteystiedot alempaa sivulta.

Seurakuntien kuorotoiminta on maksutonta. Voit tulla mukaan asuinpaikastasi ja kotiseurakunnastasi riippumatta.

Harjoittelemme torstaisin  Katso tarkemmat harjoitusajat ja -paikat alta.

Kuuntele Varpusten laulua Rakuunasoittokunnan säestyksellä Virsitalkoissa marraskuussa 2015: Onneni on olla Herraa lähellä.

Notre Dame ja Lauluvarpusten nuorisokuoro 27.5.2017
Nuorisokuoro Versaillesissa 26.5.2017

Kevätkausi 18 alkaa to 18.1.

Nuorisokuoro yli 12 vuotiaille

torstaisin klo 16–17.30 Lappeen seurakuntasalissa, Kirkkokatu 10,

Tämä diskanttiporukka osaa jo laulaa äänissä vaativampaakin musiikkia, esiintyä niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Nuorisokuoron suojelijana toimii Mikkelin hiippakunnan piispa Seppo Häkkinen. Uusilla kuorolaisilla ensin koelaulu, joten otathan yhteyttä etukäteen!

Lapsikuoro 7–11-vuotiaille

torstaisin klo 18.00–18.45 Karhuvuoren seurakuntasalissa, Karhuvuorenkatu 19.

Opettelemme kuorossa äänenmuodostusta ja kuorossa laulamista. Laulamme srk:n tilaisuuksissa, vierailemme laitoksissa ja teemme yhteistyötä muitten lapsikuorojen kanssa. Tervetuloa laulamaan!

Paluu lasten ja nuorten kuorojen etusivulle →

Marjo-Riitta Lehtonen
Kanttori, varhaisiän musiikkikasvatus