NuortenKympin toiminta

Nuortenkymppi on Lappeen ja Lappeenrannan seurakuntien yhteinen nuorisotila

Koronarajoitusten jatkuessa NuortenKympin toiminta järjestetään etänä helmikuun loppuun Instagram-liven kautta.

Seuraa meitä Instagramissa, löydymme sieltä nimellä: kympinnuoret

KympinNuorten Talviloman Amazing (G)race!

Ilmoita joukkueesi mukaan tästä!

Ilmoittaudu joukkueesi kanssa mukaan KympinNuorten Talviloman Amazing (G)race kisailuun!

Amazing (G)race-kisailussa, kilvoitellaan muita joukkueita vastaan kolmen päivän ajan. Joukkueiden koot ovat minimissään 4 henkeä ja maksimissaan 6 henkeä. Kisailu toteutetaan WhatsAppin kautta. Eli voit osallistua kisailuun laskettelureissulta tai kotisohvalta. Tehtävien toteutustavat voivat vaihdella sisätiloista ulkotiloihin, kuvien ja videoiden ottamiseen tai internetin ihmeelliseen maailmaan. Jokaisesta tehtävästä saa pisteitä ja Top-3 sijoilla olevat joukkueet palkitaan!

Kisa pidetään aikavälillä ti 2.3. – to 4.3. eli kolmena päivänä, joka päivä tulee 2–3 tehtävää klo 12, 16 ja 18. Mahdollisuus on myös yllätystehtäviin ja kaikkiin muihinkin muutoksiin, joten olkaa valppaana!

Ilmoittautuminen päättyy sunnuntaina 28.2. klo 23:59 ja ilmoittautuneet joukkueet lisätään kisailun WhatsApp-ryhmiin maanantaina.

Järjestävä taho pidättää kaiken oikeuden kaikkiin mahdollisiin muutoksiin.

Opiskelutilaa lukulomalle

Voit yhdellä kertaa varata yhteensä 5 eri aikaa monista eri vaihtoehdoista. Paikkoja on 5per päivä ja lisää saadaan tarvittaessa. Varaathan tarvitsemasi ajankohdat viimeistään edeltävänä päivänä klo 16 mennessä niin osaamme varautua ovien avaukseen seuraavana päivänä.

Pääsääntöisesti varattavana on tilat Lappeenrannan kirkosta osoitteessa Mannerheiminkatu 1. Varauksesi aika on klo 10-15, joka on sinun käytössäsi koko ajan.

Huomioithan joissakin päivissä poikkeavan kellonajan ja viikolla 9 paikkana toimii Lappeen seurakuntasali osoitteessa Kirkkokatu 10 A.

Muistathan, että tulet vain terveenä paikalle ja huolehdit tämän hetkisten suositusten noudattamisesta.

Jos sinulla on kysyttävää voit olla yhteydessä Janneen

Varaa oma aikasi tästä!

Kympintiimiin kuuluvat työntekijät

Lappeen seurakunta

Vs. Nuorisotyönohjaaja Ville Piira
ville.piira@evl.fi, puh. 040 3126 642

Seurakuntapastori Johannes KinnunenLinkki avautuu uudessa välilehdessä
johannes.kinnunen@evl.fi

Kanttori Heidi Harju
heidi.harju@evl.fi

Lappeenrannan seurakunta

Nuorisotyönohjaajat

Elmo Olkkonen, p. 040 3126 340 / elmo-oskari.olkkonen@evl.fi

Janne Pehkonen, p. 040 3126 341 / janne.pehkonen@evl.fi

Nuorisopastori

Laura Hienonen, p. 040 3126 306 / laura.hienonen@evl.fi

Erityisnuorisotyö

Paula Seppänen, p. 040 3126 844 / paula.seppanen@evl.fi

Juho Karjalainen, p 040 3126 845 / juho.karjalainen@evl.fi

Tavoitat työntekijät myös WhatsAppista.