Haluaisitko varhaisnuorten leirille isoseksi?

Seurakunnat pitävät vuosittain useita varhaisnuorten leireja. Keväällä ja syksyllä viikonloppuisin ja kesällä muulloinkin. Leireillä tarvitaan myös nuoria ohjaajia; isosia. Isosen tehtävästä saa pienen palkkion. Syksyn 2019 leirit näet kuvasta.

Voit ilmoittautua isoseksi tästä. Ilmoittautuminen isoseksi on jo auki! Mainoksen päivämäärä koskee leiriläisiä. :) Voit hakea useammalle leirille, jokaisesta pitää täyttää oma lomake. HUOM! Ilmoittautuminen päättyy 30.9. klo 20.00. Isoset valitaan sen jälkeen siihen mennessä ilmoittautuneista. PAITSI Väriloistoa -tyttöleirille isoset valitaan jo syyskuun puolen välin paikkeilla, koska leiri on heti lokakuun alussa. Mahdollisia täydennyksiä nuorisotyönohjaajat kyselevät ennen leirejä tarvittaessa.

Olemme siirtyneet uuteen ilmoittautumisohjelmistoon. Ilmoittautumislomakkeen tiedot tallentuvat osallistujarekisteriin. Voit tutustua Lappeenrannan seurakuntayhtymän tietosuojaselosteeseen täältä.

Lisätietoa antavat seurakuntien nuorisotyönohjaajat:

Joutseno: Satu Terävä
Lauritsala: Kirsi Lampi ja Markus Rantanen
Lappee: Anna-Maija Hämäläinen ja Päivi Suutari
Lappeenranta: Jukka Hirvi ja Päivi Suutari
Sammonlahti: Anja Kytölä ja Anni Wahlroos.

Työntekijöiden yhteystiedot löydät Yhteystiedot-sivulta.