Haluaisitko varhaisnuorten leirille isoseksi?

Seurakunnat pitävät vuosittain useita varhaisnuorten leireja. Keväällä ja syksyllä viikonloppuisin ja kesällä muulloinkin. Leireillä tarvitaan myös nuoria ohjaajia; isosia. Isosen tehtävästä saa pienen palkkion.

Kevään 2020 leirit näet kuvasta.

Voit ilmoittautua isoseksi tästä. Ilmoittautuminen isoseksi Avautuu 13.12. klo 00:00!

Mainoksen päivämäärä koskee leiriläisiä. :)

Voit hakea useammalle leirille, valitse lomakkeesta, ne joista olet kiinnostunut

HUOM! Ilmoittautuminen päättyy 22.1. klo 20:30

Isoset valitaan sen jälkeen siihen mennessä ilmoittautuneista 23.1., jonka jälkeen jokaisen leirin ohjaajat ottavat sinuun yhteyttä.

Mahdollisia täydennyksiä nuorisotyönohjaajat kyselevät ennen leirejä tarvittaessa.

Olemme siirtyneet uuteen ilmoittautumisohjelmistoon. Ilmoittautumislomakkeen tiedot tallentuvat osallistujarekisteriin. Voit tutustua Lappeenrannan seurakuntayhtymän tietosuojaselosteeseen täältä.

Lisätietoa antavat seurakuntien nuorisotyönohjaajat:

Joutseno: Satu Terävä
Lauritsala: Kirsi Lampi ja Markus Rantanen
Lappee: Jari Berg ja Päivi Suutari
Lappeenranta: Jukka Hirvi ja Krista Ylä- Kotola ( 7.1. 2020 alkaen)
Sammonlahti: Anja Kytölä ja Anni Wahlroos.

Työntekijöiden yhteystiedot löydät Yhteystiedot-sivulta.