Pyhäkoulut

Pyhäkoulu on seurakunnan kasteopetusta, ja tarkoitettu yli 3-vuotiaille lapsille. Pyhäkoulussa hiljennytään, kuullaan kertomus Raamatusta, lauletaan lasten virsiä, leikitään, liikutaan ja ihmetellään elämää. Samalla opitaan kiitollisuutta, toisen kunnioittamista, itsensä arvokkaaksi kokemista ja Jumalan hyvyyteen ja huolenpitoon luottamista.

Pyhäkoulu kestää puolesta tunnista tuntiin ja on maksutonPyhäkoulut kokoontuvat alueittain hieman eri tavoin. Niiden ohjaajat ovat seurakunnan vapaaehtoisia vastuunkantajia, jotka ovat valmiita antamaan aikaansa lapsille ja tukemaan kotien kristillistä kasvatusta. Pyhäkoulunohjaajan tukena ovat pyhäkoulunohjaajien kokoukset ja koulutus sekä Pyhäkoulu -lehti, jossa on vinkkejä pyhäkoulun pitämiseen. Voit myös tulla mukaamme pyhäkoulunohjaajien joukkoon.

pyhäkoulukortti
Pyhäkoulukortti on taiteilija Heli Pukin suunnittelema.
Toimistosihteeri, varhaiskasvatus
Seurakuntatyön erityispalvelut