kouluikäisiä varhaisnuorten kerhossa

Kouluikäisille

Kouluikäiset

Varhaisnuorisotyö eli varkkatyö on kouluikäisten (7–14-vuotiaiden) tyttöjen ja poikien kanssa tehtävää työtä, jossa Pyhä on läsnä. Toiminnassa opetetaan ja noudatetaan kristillisiä arvoja. Seurakunta tarjoaa kouluikäisille vauhdikkaita ja iloisia hetkiä sekä monenlaista tekemistä kerhoissa, leireillä, retkillä ja koulujen kanssa yhteistyössä toteutettavissa tilanteissa. Seurakunnilla on myös useita kuoroja lapsille ja nuorille.

Toiminnassa opetellaan elämään kristittynä: tutustutaan Raamatun kertomuksiin, harjoitellaan hiljentymistä, itsensä hyväksymistä ja toisten ihmisten kunnioittamista. Käytämme erilaisia menetelmiä esimerkiksi ryhmäytymiseen, hartauksiin, liikuntaan ja luontoon sekä kädentaitoihin ja musiikkiin liittyen. Nuorisotyönohjaajien kanssa työtä tekevät vapaaehtoiset, koulutetut kerhonohjaajat ja isoset.

Tule rohkeasti mukaan! Suurin osa toiminnastamme on maksutonta, ja voit osallistua minkä tahansa seurakunnan varkkatoimintaan. Varhaisnuorisotyöntekijöiden yhteystiedot löytyvät täältä. Alasivuilta pääset lukemaan lisää varkkatyön toiminnasta ja erilaisista kerhoista. Pääset alasivuille tekstin linkeistä ja navigaatiosta..

Varhaisnuorisotyöntekijät:

Joutsenon seurakunta: