Kerhot kouluikäisille Sammonlahden seurakunnan alueella

Kevään 2021 kerhot:

Etäkerho GoogleMeetissä keskiviikkoisin klo 17 (kesto n. 30-45min). Ilmoittautuminen sähköpostilla veera.oinonen(at)evl.fi

Kirjekerho kerran kuukaudessa. Kirjeen mukana kerholainen saa mukavaa puuhaa kotiin. Ilmoittautuminen sähköpostilla veera.oinonen(at)evl.fi

Seurakuntayhtymän nettisivuille teemme kuukausittain erilaisia TIETOVISOJA, joihin voit halutessasi käydä vastailemassa. Visoissa on mukana myös erilaisia arvontoja! Lisäämme tänne linkin, kun ensimmäinen visa ilmestyy.

Teemme myös koko Lappeenrannan alueelle erilaisia SEPPO.IO -RATOJA. Radoilla on erilaisia tehtävärasteja. Voitte käydä kiertämässä niitä yhdessä perheenä tai kerholainen voi kiertää niitä myös itsenäisesti. Lisäämme tänne ohjeet radoille osallistumisesta.

Askartelua kerhossa

Lähetyskasvatussihteeri