Lauritsalan seurakunta järjestää viikoittain kokoontuvia kerhoja alakouluikäisille Lauritsalan alueella. Kerhot ovat pääsääntöisesti maksuttomia. Voit osallistua toimintaan asuit sitten missä päin kaupunkia tahansa. Lisää tietoja kerhoista saat kerhojen omilta sivuilta, klikkaa kerhon nimeä sivupalkissa/valikossa.

Kerhokausi päättyy viikolla 50. Kerhot jatkavat taas 11.1.2021 eteenpäin. Kaikkiin kerhoihin ilmoittaudutaan etukäteen sähköisellä lomakkeella. Ilmoittautumaan pääset klikkaamalla kerhon omaa sivua sivupalkista/valikosta. Kun kerho on täynnä, siihen ei voi enää ilmoittautua. Varasijaa kerhoon voi kysyä Markukselta.

Kerhoista saat lisätietoja nuorisotyönohjaaja Markus Rantaselta sähköpostilla markus.rantanen[at]evl.fi tai 040-3126441 tai nuoritotyönohjaaja Kirsi Lammelta, sähköpostilla kirsi.lampi(at)evl.fi ja puhelimitse 040-3126442.

Tervetuloa avoimiin oviin!

Hauskanpitoa Tuosassa