Alfa-kurssi

Alfa alkaa 19.10.2022 klo 18 Lauritsalan seurakuntakodilla

Lauritsalan seurakuntakoti

Ilmoittautuminen on päättynyt

Alfa-kurssi alkaa ke 19.10 klo 18 Lauritsalan srk-kodilla. Rennossa ilmapiirissä tutkitaan yhdessä kristinuskoa 10 viikon ajan. Jokaisessa illassa on tarjolla ruokaa, alustusvideo ja hyvää keskustelua.

Jokainen meistä miettii elämän suuria kysymyksiä. Riitänkö mie? Mitä tapahtuu, kun kuolen? Miksi maailmassa on kärsimystä? Alfa on sarja tapaamisia, joissa tutkitaan kristinuskoa. Jokainen tapaaminen rakentuu yhden uskoon liittyvän kysymyksen ympärille, jonka tarkoituksena on herättää keskustelua. Keskusteluissa ei ole pakko sanoa mitään, mutta toisaalta ei ole myöskään mitään, mitä ei saisi sanoa!
Jokainen Alfa on oman näköisensä, mutta yleisesti niissä on kolme yhtäläisyyttä: ruokaa, alustusvideo ja hyvää keskustelua. Olitpa sitten etsijä, epäilijä tai jotain jo löytänytkin, juuri sinä olet tervetullut!

Kurssi on muuten maksuton, mutta Alfa- viikonloppu maksaa n.30€.
Ilm. viim. 16.10 oheisesta linkistä tai sähköpostilla: matti.anttila@evl.fi
Katso tästä Alfa Film Series-traileri: https://youtu.be/Zt41OnSTeZA

Lauritsalan seurakunta

Missio- ja vapaaehtoistyön koordinaattori