Kastepäivä

la 17.9. klo 10.00 – 18.00
Vihreissä kukkakehyksissä teksti: Tervetuloa la 17.9.2022 Lappeenrannan seurakuntien Kastepäivään.

Sammonlahden seurakuntakeskus

Kastepäivä

Kastepäivä on tarkoitettu 0-14-vuotiaille aiemmin kastamattomilla lapsille ja nuorille. Jokainen kaste on oma tilaisuutensa, ja kellonajan voi sopia haluamalleen kellonlyömälle. Kastepaikkana toimii Sammonlahden kirkon kirkkosali ja takkahuone. Seurakunnat tarjoavat kakkukahvit kaikille kastepäivään osallistuville kasteen jälkeen.

Voit varata kasteajan pe 9.9. mennessä sähköpostitse lappeenranta.palvelupiste@evl.fi tai soittamalla p. 040 3126 282 (arkisin klo 9-15). Jos haluat lisätietoja tai keskustella kasteesta, ota rohkeasti yhteyttä pastori Reetta Karjalaiseen tai pastori Maarit Hirveen (etunimi.sukunimi@evl.fi).

• Lapsille ja lapsiperheille Lapsille ja lapsiperheille
  • Nuorille Nuorille