Sydämeni joulu – Wiipurilaisen Osakunnan Laulajien joulukonsertti

la 4.12. klo 13.00
Wiipurilaisen Osakunnan Laulajat.

Lappeenrannan kirkko

Vapaa pääsy, käsiohjelmat 10/20 € ovelta, kuorolaisilta ja os. holvi.com/shop/wiolkauppa.

Wiipurilaisen Osakunnan Laulajat (WiOL) on vuonna 1930 perustettu opiskelijasekakuoro, jonka tarkoituksena on tarjota opiskelijoille mielenkiintoinen ja antoisa musiikkiharrastus vastapainoksi akateemiselle puurtamiselle. Nimestään huolimatta WiOL on Helsingin yliopiston kolmen itäsuomalaisen osakunnan, Wiipurilaisen, Karjalaisen ja Kymenlaakson osakunnan, yhteinen kuoro. Musiikin maisteri Riku Laurikka aloitti keväällä 2020 tehtävänsä kuoron taiteellisena johtajana.  

WiOLin ohjelmistoon kuuluu sekakuoromusiikkia nykysäveltäjien kantaesityksistä kuorokirjallisuuden klassikoihin. Yhteistyötä on viime vuosina tehty muun muassa Turun yliopiston kuoron sekä muiden Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan kuorojen kanssa. 

Sydämeni joulu – Wiipurilaisen Osakunnan Laulajien joulukonsertti 

 Virittäydy joulun tunnelmaan WiOLin Sydämeni joulu -konsertissa! 

Elävä musiikki yhdistää aivan erityisellä tavalla, ja siksi olemme iloisia, että Sydämeni joulu -konsertissa voimme viimein tehdä paluun konserttilavoille joulun tunnelmissa. 

Ohjelmamme rakentuu pääosin jouluisista klassikoista. Mukana on myös norjalaisia ja baltialaisia teoksia, jotka sävelillään maalaavat talvista maisemaa. Konsertissamme kuullaan mm. Grete Pedersenin sovittama Jesus gjør meg stille, Ola Gjeilon Northern Lights (suom. Revontulet) sekä Ešenvaldsin Stars. Joulua tunnelmoidaan myös laulamalla yhdessä rakkaimpia joululauluja. 

Konsertin johtaa Riku Laurikka. 

Vapaa pääsy, käsiohjelmat 10/20 € ovelta, kuorolaisilta ja https://holvi.com/shop/wiolkauppa/Linkki avautuu uudessa välilehdessä.  

Lämpimästi tervetuloa!  

Wiipurilaisen Osakunnan Laulajat


Järjestäjä

Wiipurilaisen Osakunnan Laulajat