Ruskaretki Savitaipaleen Orrainpolulle

Syksyinen metsä.
Orrainpolku, Savitaipale

Lappeenrannan seurakunnat järjestävät ruskaretken Orrainpolulle lauantaina 3.10.2020.

Matkaan lähdetään klo 9 Lappeenrannan kirkolta osoitteesta Mannerheiminkatu 1. Vaellus kestää noin 3,5 tuntia.

Orrainpolku on Savitaipaleella jylhissä maisemissa kiertävä hieno vaellusreitti. Kohokohta on Luotolahdenvuori, jolta on upeat näkymät Kuolimo-järvelle.

Voit katsoa reitin ja lisätietoa tältä sivulta.

Retki on kaikille avoin. Seurakunnat järjestävät bussikuljetuksen retkikohteeseen ja takaisin. Bussimatkan osalta on 10 euron omavastuu. Maksu käteisellä matkan alussa. Alaikäiset ilmaiseksi.

Mukaan voi ottaa omia eväitä. Reitin varrella on pari laavua. Voimme pysähtyä syömään ja paistamaan esimerkiksi makkaraa.

Retkelle voi ilmoittautua lähettämällä sähköpostia osoitteeseen pasi.riepponen@evl.fi tai soittamalla Pasi Riepposelle numeroon 040 312 6503. Ilmoittautumiset viimeistään ma 28.9. klo 15 mennessä, jotta tiedämme, minkä kokoinen bussi pitää varata kyytiä varten.

Kaikki seurakunnat

Sammonlahden seurakunta