Sanajumalanpalvelus jarviradio.fi

Lappeenrannan kirkko

5. sunnuntai pääsiäisestä Kaatuneitten muistopäivä

Hannu Haikonen, Kukka-Maaria Kalpio ja Seija Tapainen.

Kuunneltavissa järviradion kautta jarviradio.fi/nettikirkot/Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Henkilökohtaista hiljentymistä varten kirkko avoinna klo 11–13, max. 10 hlöä.

Hiljaisuuden Ystävät ry.

Keräystili: FI25 5780 3861 9029 70, OKOYFIHH

RAHANKERÄYSLUPA: RA/2020/426

Kerätyt varat käytetään Kristillisen spirituaaliteetin vaalimiseen muun muassa kouluttamalla retriittiohjaajia ja tukemalla hengellistä ohjausta yhteistyössä seurakuntien, hiippakuntien ja kirkollisten kouluttajien kanssa Hiljaisuuden Ystävät ry:n kautta.

Keräyksen tuotolla katetaan kristillisen spirituaaliteetin vaalimisesta aiheutuvia kuluja (mm. henkilöstö-, majoitus- ja viestintäkustannuksia).

Lupa on voimassa 4.5.2020 alkaen toistaiseksi. Luvan on myöntänyt Poliisihallitus 16.4.2020. Yhdistyksemme ottaa kiitollisena vastaan myös ylimääräisiä avustuksia ja kolehteja menetettyä kolehtia korvaamaan.

Lappeenrannan seurakunta