Palmusunnuntain sanajumalanpalvelus verkossa

su 5.4. kello 10.00 - su 5.4. kello 11.00
Lauritsalan kirkko

Tervetuloa verkkojumalanpalvelukseen! Jumalanpalveluksen toimittavat pastori Helena Meriläinen ja kanttori Timo Lampinen, urut, kitara ja laulu. Esirukouksen musiikissa avustaa Maijasten perheen kotimuskari.

Lähetys alkaa n. 5 minuuttia ennen tilaisuuden alkua.
Paina Play-nappia avataksesi nettiradion:

Avaa tietokoneesi soitinohjelmistoon...

Kolehdin voit lahjoittaa klikkaamalla kolehtikohdetta, josta näet tarkemmat tiedot.

Kolehti Syrjäytettyjen lasten ja nuorten koulutukseen ja henkiseen tukeen eri puolilla maailmaa Suomen Lähetysseuran kautta.

Lahjoita haluamasi summa MobilePayllä numeroon 63500 tai Lähetä tekstiviesti KOLEHTI10 (10 €) numeroon 16155 tai Tee verkkolahjoitus osoitteessa suomenlahetysseura.fi/kolehti

Kirkko on avoinna jumalanpalveluksen jälkeen n. klo 10.30 alkaen – 13.00 henkilökohtaista hiljentymistä varten, max. 10 hlöä kerrallaan. Mahdollisuus saada myös henk.koht. esirukouspalvelua.

Jumalanpaveluksen virret:

Alkulaulu "Nyt on kirkot kiinni pantu" San. Eira Vainikka, Säv. Timo Lampinen

Synnintunnustus 707

Virsi 54 Käykäämme nyt Jerusalemiin

Päivän virsi 964 Jeesus ristinpolkuasi

Esirukousvirsi 501 "Siunaa koko maailmaa", Esittäjä: Maijasten perheen kotimuskari.

Ylistysvirsi 60 Soi kunnia ja kiitos

Päätösvirsi 948 Vuodata nyt meihin, Herra

Jumalanpalvekusen tekstit Fil. 2: 5-11 ja Joh. 12: 1-8

Liity Lauritsalan seurakunta-Facebookryhmään tästä. Siellä voit olla yhteydessä muihin seurakuntalaisiin.

Lauritsalan seurakunta Facebookissa