Sana koskettaa -ilta: Terveiset Kairosmajalta

Sana koskettaa -ilta: Terveiset Kairosmajalta Lappeen seurakuntasali

Illassa mukana isäntä Timo Ylitalo Pyhätunturilta sekä Kaisa ja Timo Tuikkanen. Kahvitarjoilu.

Kairosmaja on Kansan Raamattuseuran hengellinen majatalo Pyhätunturilla Lapissa. Kairosmajalle ovat tervetulleita kaikki vauvasta vaariin ja mummiin. Kairoksella on aamuisin ja iltaisin hengellistä ohjelmaa. Päivällä vieraat voivat osallistua opastetuille retkille tuntureille, soille ja kuruille.

Pyhä-Luoston kansallispuisto on Suomen vanhin kansallispuisto. Suosittuja kohteita Pyhällä ovat mm. Isokuru, Ukonhattu, Noitatunturi ja Tunturiaapa. Iltapäivällä Pyhäjärven rannassa lämpiää sauna ja järvessä voi uida ympärivuoden. Kesäkautena rannan savusauna lämpiää kerran viikossa.

Kairosmajan sydän on Revontulikappeli. Kappelissa on joka päivä aamun sana ja iltatilaisuuksia, mm. ilosanoman ilta, viikkomessu, kairosilta sekä konsertteja. Revontulikappeli on avoinna päivittäin 7-22.

Kairosmajan ohjelmavastaava Timo Ylitalo tekee lokakuussa etelänmatkan ja tulee kertomaan kuvin ja sanoin Kairosmajan ja Pyhätunturin kuulumisia. Timo Ylitalo on syntynyt ja kasvanut nuoruutensa Enontekiön Lapissa. Ylitalo teki liki 30 v. uran muutamassa seurakunnassa Jumalan taimitarhurina.

Kansan Raamattuseura