Nuorten avoimet ovet

Nuorten avoimet ovet Lauritsalan seurakuntakoti

Vapaamuotoinen hengailuilta, jossa myös tarjoilut, mahdollisuus pelailla ja jutustella. Tule tutustumaan!

Nuorten vapaamuotoinen ilta olla, pelata, jutella, juoda kahvia ja syödä välipalaa! Lautapelejä, pöytäfutista, biljardia ja bingistä -joskus pleikkaakin - on kiva pelata. Joskus leivotaan, askarrellaan ja keksitään jotain erityistä. Kaipaatko juttuseuraa tai kuuntelijaa? Me olemme kiinnostuneita kuulemaan, mitä siulle kuuluu?

Lauritsalan seurakunta

Lauritsalan seurakunta
Kauppalankatu 1
53300 Lappeenranta

Nuortenilta

Tarjoilut, lauleskelua, yhteistä ohjelmaa, kristinuskon perusasioita, kavereiden tapaamista, hiljentymistä ja pysähtymistä hetkeksi.

Nuorten avoimet ovet

Nuortenilta