Sammonlahden perhekerho

Sammonlahden seurakuntakeskus

Perhekerho on lasten ja aikuisten kohtaamispaikka, johon lapsi tulee yhdessä aikuisen kanssa.

Perhekerho kutsuu pysähtymään elämän kiireen keskellä ja jakamaan yhdessä arjen kysymyksiä. Kerhossa pidetään lapsenkokoinen hartaushetki, lauletaan, leikitään ja askarrellaan yhdessä ja kahvitellaan. Perhekerhoissa tuetaan lapsen ja aikuisen vuorovaikutusta ja opitaan yhdessä.

Perhekerho ei maksa mitään, sinne ei tarvitse ilmoittautua etukäteen ja mukaan voi tulla milloin vain toimintakauden aikana.

Lauritsalan seurakuntakoti

Lauritsalan taaperokerho

Taaperokerho on tarkoitettu 1-2 vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen. Kerhon toiminnassa on huomioitu erityisesti taaperoikäiset osallistujat.

Pulpin seurakuntatalo

Pulpin perhekerho

Lauritsalan seurakuntakoti

Lauritsalan ekavauvakerho

Ekavauvakerho on tarkoitettu ensimmäisen lapsensa saaneille vanhemmille. Kerhoon voi osallistua lapsen ensimmäisenä ikävuotena tai tulla mukaan jo odotusaikana.