Keskuspappilan ekavauvakerho

Keskuspappila, Penttiläntie 7, 54100 Joutseno

Ekavauvakerho on tarkoitettu ensimmäisen lapsensa saaneille vanhemmille. Kerhoon voi osallistua lapsen ensimmäisenä ikävuotena tai tulla mukaan jo odotusaikana.

Ekavauvakerho on paikka, jossa vasta vanhemmiksi tulleet voivat vaihtaa kuulumisia mieltä askarruttavista asioista, jakaa kokemuksia sekä iloita yhdessä vauvoista ja vanhemmuudesta. Kerhossa on mukavaa ohjelmaa yhdessä vauvojen kanssa.

Kerhossa koetaan yhdessä peinokaisen kanssa kirkkovuoden tärkeitä hetkiä ja opetellaan tuntemaan Jumalaa rakastavana Taivaan Isänä. Jumalan silmissä pienikin on arvokas ja tärkeä.

Kerhoon ei ole ennakkoilmoittautumista ja se on maksuton.

Lauritsalan seurakuntakoti

Lauritsalan perhekerho

Perhekerho on lasten ja aikuisten kohtaamispaikka, johon lapsi tulee yhdessä aikuisen kanssa.

Ristikankaan kerhohuone

Kesämäen perhekahvila