Keskuspappilan ekavauvakerho

Keskuspappila, Penttiläntie 7, 54100 Joutseno

Ekavauvakerho on tarkoitettu ensimmäisen lapsensa saaneille vanhemmille. Kerhoon voi osallistua lapsen ensimmäisenä ikävuotena tai tulla mukaan jo odotusaikana.

Ekavauvakerho on paikka, jossa vasta vanhemmiksi tulleet voivat vaihtaa kuulumisia mieltä askarruttavista asioista, jakaa kokemuksia sekä iloita yhdessä vauvoista ja vanhemmuudesta. Kerhossa on mukavaa ohjelmaa yhdessä vauvojen kanssa.

Kerhossa koetaan yhdessä peinokaisen kanssa kirkkovuoden tärkeitä hetkiä ja opetellaan tuntemaan Jumalaa rakastavana Taivaan Isänä. Jumalan silmissä pienikin on arvokas ja tärkeä.

Kerhoon ei ole ennakkoilmoittautumista ja se on maksuton.

Lappeenrannan seurakuntakeskus

Kevättapahtuma Koulukatu 10:ssä

Tervetuloa varhaiskasvatuksen järjestämään kevättapahtumaan! Ohjelmassa mm. vauvojen valtakunta, musiikkiliikuntaa, näytelmä: "Oivallusten päivä", seinämaalausta, kasvomaalausta, askartelua sekä historian havinaa.

Tuosan leirikeskus

Naisten rantasauna

Tervetuloa naisten rantasaunaan Tuosaan!

Tuosan leirikeskus

Naisten rantasauna

Tervetuloa naisten rantasaunaan Tuosaan!