Koulukatu 10:n taaperokerho

Lappeenrannan seurakuntakeskus

Taaperokerho on tarkoitettu 1-2 vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen. Kerhon toiminnassa on huomioitu erityisesti taaperoikäiset osallistujat.

Kerhossa on yhteistä ohjelmaa lapsille ja aikuisille; hartauksia, kirkkovuoden tapahtumia, laulua ja leikkiä. Ohjelma tukee lapsen ja vanhemman välistä vuorovaikutusta ja kutsuu ihmettelemään yhdessä taaperon kanssa.

Kerhoon ei ole ennakkoilmoittautumista ja se on maksuton.

Lauritsalan seurakuntakoti

Lauritsalan taaperokerho

Keskuspappila, Penttiläntie 7, 54100 Joutseno

Keskuspappilan perhekerho

Perhekerho on lasten ja aikuisten kohtaamispaikka, johon lapsi tulee yhdessä aikuisen kanssa.

Pulpin seurakuntatalo

Pulpin perhekerho