Kirkkomuskari vauvoille, Lpr keskustassa HUOM PAIKKA

Lappeen kirkko

Musisoimme yhdessä vauvakerholaisten kanssa vaihteeksi Lappeen kirkossa. Vauvaryhmä, avoin ja maksuton, ei ennakkoilmoittautumista.

Kirkkomuskarit ovat seurakuntien järjestämää musikkikasvatusta, joissa lauletaan, loruillaan, liikutaan, soitetaan ja kuunnellaan lapsen iän ja kehitystason mukaisesti yhdessä oman aikuisen kanssa. Kirkkomuskarin tarkoituksena on myös tukea vanhempia heidän kristillisessä kasvatustehtävässä.

Kanttori, varhaisiän musiikkikasvatus
Seurakuntatyön erityispalvelut
Valtakatu 38
53100 Lappeenranta

Lauritsalan seurakuntakoti

Kirkkomuskarit Lauritsalassa

Tällä kerta olemme päiväkerhotiloissa, käynti Hallituskadun puolelta. Ryhmät: klo 9.15 alle 2v, klo 10 2v- ja sisarukset, klo 13 vauvat. Ryhmät ovat avoimia ja maksuttomia, ei ennakkoilmoittautumista.

Sammonlahden seurakuntakeskus

Sammonlahden seurakunnan pikkukuoro

Pikkukuoro on 4-7 vuotiaille. Kuorolaulun aloituspaikka, jossa laulamisen lisäksi harjoitamme omaa ja ryhmän musiikkitaitoa mukavien toimintojen ja leikkien avulla unohtamatta soittoa, liikettä ja esiintymisiä.

Lappeenrannan kirkon alasali

Kirkkomuskarit keskustassa

Ryhmät: klo 9.15 alle 2v, klo 10 2v- ja sisarukset. Ryhmät ovat avoimia ja maksuttomia, ei ennakkoilmoittautumista.