Lasten ja isovanhempien leiri

Tuosan leirikeskus

Leiri on lasten ja isovanhempien suhteita vahvistava yhteinen mukava ja vauhdikas kokemus. Ohjelmassa lapset ovat välillä omissa touhuissaan ja aikuiset omassa ryhmässään juttelemassa, välillä toimitaan koko porukalla.

”Iloa yhdessä” on teemamme!

Ilmoittautumislomake aukeaa 23.4. klo 7. www.lappeenrannanseurakunnat.fi

Perhekunnat (lapset ja isovanhemmat) ilmoitetaan nyt samalla ilmoittautumislomakkeella. Vain sähköinen ilmoittautuminen. Leiri maksetaan etukäteen yhdellä laskulla, toiv. maksun jakaminen perheessä tarvittaessa sujuu yksityisesti. Aikuinen 65 €, lapsi 45 €. Ilmoittautumisessa paina sivun lopussa Jatka-kohtaa, ja toisen, koontisivun lopussa Ilmoittaudu-kohtaa. Tarkemmat ilmoittautumistiedot täytetään leirikirjeen mukana tulevalla, leirille tullessa palautettavalla lomakkeella. Leiri-ilmoittautumisissa etusija on perhekunnilla, joista joku jäsenistä asuu Sammonlahden alueella. Tämän vuoksi leiripaikka ei ole varma vielä ilmoittautumisella, kaikille ilmoitetaan leirille mahtumisesta viim. juhannukseen mennessä.

Sammonlahden seurakunta

Sammonlahden seurakunta
Hietakallionkatu 7
53850 Lappeenranta