Yhteisvastuuajot

Yhteisvastuuajot Lappeenrannan seurakuntakeskus

Ura-autoradalla kaikenlaisille joukkueille avoin kilpailu Yhteisvastuun hyväksi. Ei tarvita aiempaa ajokokemusta!

Tervetuloa ajamaan kilpaa Lappeenrannan seurakunnan ura-autoradalle!

Kokoa oma joukkueesi ja haasta muita mukaan. Joukkueen koko voi olla 2-4 henkilöä.

Samalla voit olla mukana yhteisvastuukeräyksessä tulemassa lasten ja nuorten koulutusta.

Tapahtuman aluksi jokainen saa rataan tutustumisen ja koulutuksen, sitten lämmittelyajo, kahvitarjoilu ja lopuksi Yhteisvastuuajot.

Yhteisvastuu-enduroajoissa jokainen joukkue ajaa 3 min per ura kaikilla 8 uralla. Joukkue voi vaihtaa jokaisen uran jälkeen kuljettajaa.

Osallistumismaksu 50€ menee yhteisvastuukeräykselle. Ilmoittautuminen jukka.hirvi@evl.fi 11.4. mennessä. (18.3.-31.3. Marika Gustafsson 040 3126 321 / marika.gustafsson@evl.fi )

Lappeenrannan seurakunta

Nuorisotyönohjaaja, poika- ja partiotyö