Virpomavitsa-askartelu IsoKristiinassa

Virpomavitsa-askartelu IsoKristiinassa

Kauppakeskus IsoKristiina, Brahenkatu 5, 53100 Lappeenranta

Tervetuloa askartelemaan kanssamme virpomavitsoja Kauppakeskus IsoKristiinan K-Supermarketin viereiseen aulaan.

Paikan päältä löytyy ilmaiset materiaalit ja oksat. Mikäli tarvitset allergiaystävällisen oksan, niin otathan sen mukaasi.Tapahtuman järjestävät Seurakuntien varhaiskasvatus ja Lappeenrannan seurakunta. Lämpimästi tervetuloa!

Lauritsalan seurakuntakoti

Lauritsalan taaperokerho

Taaperokerho on tarkoitettu 1-2 vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen. Kerhon toiminnassa on huomioitu erityisesti taaperoikäiset osallistujat.

Pulpin seurakuntatalo

Pulpin perhekerho

Perhekerho on lasten ja aikuisten kohtaamispaikka, johon lapsi tulee yhdessä aikuisen kanssa.

Lauritsalan seurakuntakoti

Lauritsalan ekavauvakerho

Ekavauvakerho on tarkoitettu ensimmäisen lapsensa saaneille vanhemmille. Kerhoon voi osallistua lapsen ensimmäisenä ikävuotena tai tulla mukaan jo odotusaikana.