Eläkeläisten Peittokerho

Savonkatu 38, kerhohuone (Peltola)

Yhdessä olon ryhmässä vaihdetaan kuulumiset ja kahvitellaan yhdessä. Halukkailla on mahdollisuus neuloa Äiti Teresa - peittoja SPR:n kautta toimitettavaksi maailman katastrofialueille. Silmukoiden lomassa pysähdymme hetkeksi myös kirkkovuoden aiheiden äärelle. Peittokerho kokoontuu joka toinen tiistai (parillinen viikko).

Eläkeläiset, yhdessä oloa, neulomista, kahvimaksu kolehtina, tuotolla ostetaan villalankaa ja vehnästä.

Lappeenrannan seurakunta

Diakonissa
Lappeenrannan seurakunta
Koulukatu 10 B
53100 Lappeenranta

Saarenkatu 3, kerhohuone, Kivisalmessa

Eläkeläisten kerho

Tule mukaan eläkeläisten toimintaan Kivisalmessa!

Savonkatu 38, kerhohuone (Peltola)

Eläkeläisten Peittokerho

Pajurannan kahvio, Voisalmentie 2

Eläkeläisten kerho

Avoin kerho kaikille lähialueen eläkeläisille! Tule mukaan iloiseen joukkoon!