Koulukatu 10:n taaperokerho

Lappeenrannan seurakuntakeskus

Taaperokerho on tarkoitettu 1-2 vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen. Kerhon toiminnassa on huomioitu erityisesti taaperoikäiset osallistujat.

Kerhossa on yhteistä ohjelmaa lapsille ja aikuisille; hartauksia, kirkkovuoden tapahtumia, laulua ja leikkiä. Ohjelma tukee lapsen ja vanhemman välistä vuorovaikutusta ja kutsuu ihmettelemään yhdessä taaperon kanssa.

Kerhoon ei ole ennakkoilmoittautumista ja se on maksuton.

Lauritsalan seurakuntakoti

Lauritsalan taaperokerho

Pulpin seurakuntatalo

Pulpin perhekerho

Perhekerho on lasten ja aikuisten kohtaamispaikka, johon lapsi tulee yhdessä aikuisen kanssa.

Lauritsalan seurakuntakoti

Lauritsalan ekavauvakerho

Ekavauvakerho on tarkoitettu ensimmäisen lapsensa saaneille vanhemmille. Kerhoon voi osallistua lapsen ensimmäisenä ikävuotena tai tulla mukaan jo odotusaikana.