Eläkeläisten Peittokerho

Savonkatu 38, kerhohuone (Peltola)

Yhdessä olon ryhmässä vaihdetaan kuulumiset ja kahvitellaan yhdessä. Halukkailla on mahdollisuus neuloa Äiti Teresa - peittoja SPR:n kautta toimitettavaksi maailman katastrofialueille. Silmukoiden lomassa pysähdymme hetkeksi myös kirkkovuoden aiheiden äärelle. Peittokerho kokoontuu joka toinen tiistai (parillinen viikko).

Eläkeläiset, yhdessä oloa, neulomista, kahvimaksu kolehtina, tuotolla ostetaan villalankaa ja vehnästä.

Lappeenrannan seurakunta

Diakonissa
Lappeenrannan seurakunta
Koulukatu 10 B
53100 Lappeenranta

Tuosan leirikeskus

Lasten ja isovanhempien leiri

Leiri on lasten ja isovanhempien suhteita vahvistava yhteinen mukava ja vauhdikas kokemus. Ohjelmassa lapset ovat välillä omissa touhuissaan ja aikuiset omassa ryhmässään juttelemassa, välillä toimitaan koko porukalla.

Savonkatu 38, kerhohuone (Peltola)

Eläkeläisten Peittokerho

Pajurannan kahvio, Voisalmentie 2

Eläkeläisten kerho

Avoin kerho kaikille lähialueen eläkeläisille! Tule mukaan iloiseen joukkoon!