Sammonlahden seurakunnan pikkukuoro

Sammonlahden seurakuntakeskus

Pikkukuoro on 4-7 vuotiaille. Kuorolaulun aloituspaikka, jossa laulamisen lisäksi harjoitamme omaa ja ryhmän musiikkitaitoa mukavien toimintojen ja leikkien avulla unohtamatta soittoa, liikettä ja esiintymisiä.

Kuoro on Sammonlahden seurakunnan musiikkitoimintaa ja kuuluu myös seurakuntien kirkkomuskariperheeseen. Kuoroa johtaa kanttori Marjo-Riitta Lehtonen.

Sammonlahden seurakunta

Kanttori, varhaisiän musiikkikasvatus
Seurakuntatyön erityispalvelut
Valtakatu 38
53100 Lappeenranta

Sammonlahden seurakunnan pikkukuoro

Sammonlahden seurakunnan lapsikuoro

Lapsikuoro on kouluikäisten kuoro, jossa lauletaan, etsitään yhteistä säveltä ja rytmiä ja tietysti esiinnytään. Kuoro harjoittelee torstaisin klo 16.30-17.15 Sammonlahden kirkon 2.kerroksessa.

Karhuvuoren seurakuntakoti

Lapsikuoro Karhuvuoressa

Kuoro on eskari - 2. luokkalaisille.