Karhuvuoren perhekerho

Karhuvuoren seurakuntakoti

Perhekerho on lasten ja aikuisten kohtaamispaikka, johon lapsi tulee yhdessä aikuisen kanssa.

Perhekerho kutsuu pysähtymään elämän kiireen keskellä ja jakamaan yhdessä arjen kysymyksiä. Kerhossa pidetään lapsenkokoinen hartaushetki, lauletaan, leikitään ja askarrellaan yhdessä sekä kahvitellaan. Perhekerhoissa tuetaan lapsen ja aikuisen vuorovaikutusta ja opitaan yhdessä.

Perhekerho ei maksa mitään, sinne ei tarvitse ilmoittautua etukäteen ja mukaan voi tulla milloin vain toimintakauden aikana.

Lappeenrannan seurakuntakeskus

Avoimet ovet perheille klo 9-12 ja 13-16

Tarjolla kahvia, teetä, mehua ja pientä purtavaa sekä yhteistä puuhaa, askartelua ja leikkiä. Tervetuloa!

Lappeenrannan seurakuntakeskus

Avoimet ovet perheille klo 9-12 ja 13-16