Kummipeli SaiPa-Ässät

Kummipeli SaiPa-Ässät

Kisapuiston jäähalli

SaiPan kotiottelu ke 6.2. on Kummiottelu! Tuo oma kummisi ja kummilapsesi otteluun, luvassa myös kummin kaa -toimintapisteitä!

SaiPa ja Lappeenrannan ev.lut. seurakunnat järjestävät yhteistyössä Kummiottelun SaiPa-Ässät ke 6.2.2019. Ottelu alkaa Kisapuistossa klo 18.30 (ovet aukeavat klo 17.30).

Tule viettämään yhteistä aikaa oman kummisi tai kummilapsesi kanssa! Kummiottelulla halutaan tukea kummiutta sekä kummilapsen ja kummin ainutlaatuista suhdetta.

Seurakunnan toimintapisteiltä löydät mukavaa yhteistä mukavaa tekemistä ennen pelin alkua ja erätauoilla sekä somekilpailun, jossa voit voittaa istumapaikkaliput kahdelle SaiPa-Kärpät -otteluun perjantaille 22.2.2019. Kummiottelun aikana voit myös jututtaa seurakunnan työntekijöitä sekä osallistua Yhteisvastuu-lipaskeräykseen.

Liput Kummiotteluun myy lippu.fi. Kummin kaa-lippupaketti sis. kaksi istumapaikkalippua/25€, otteluun saa myös edullisia perhelippuja.

Lippuja saat täältä >

SaiPa ja Lappeenrannan ev.lut. seurakunnat