Askartelua perheille

Vainikkalan seurakuntatalo, Rikkiläntie 38, 54270 Vainikkala

Tervetuloa askartelemaan yhdessä Lappeenrannan seurakuntien varhaiskasvatuksen järjestämään askarteluiltaan.

Tervetuloa askartelemaan yhdessä Lappeenrannan seurakuntien varhaiskasvatuksen järjestämään askarteluiltaan. Tapahtuma on ilmainen, eikä siihen tarvitse ilmoittautua.

Lappeenrannan seurakuntakeskus

Koulukatu 10:n taaperokerho

Taaperokerho on tarkoitettu 1-2 vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen. Kerhon toiminnassa on huomioitu erityisesti taaperoikäiset osallistujat.

Lappeenrannan seurakuntakeskus

Koulukatu 10:n ekavauvakerho

Ekavauvakerho on tarkoitettu ensimmäisen lapsensa saaneille vanhemmille. Kerhoon voi osallistua lapsen ensimmäisenä ikävuotena tai tulla mukaan jo odotusaikana.

Lauritsalan seurakuntakoti

Lauritsalan taaperokerho