1. adventtisunnuntain perhemessu ja adventtitapahtuma

su 2.12. kello 10.00 - kello 13.30

1. adventtisunnuntain perhemessu ja adventtitapahtuma Lauritsalan kirkko, Lauritsalan seurakuntakoti

Tervetuloa 1. adventtisunnuntain iloiseen perhetapahtumaan!

Perhemessuun mahtuvat kaiken ikäiset laulamaan ja rukoilemaan yhdessä! Messussa avustavat Kesärannan varkkaleiriläiset sekä lastenohjaajat. Messun toimittavat Jaana Pussinen, Pentti Berg, Maria Kuusiniemi.

Messun jälkeen seurakuntakodilla ja kirkon pihalla perinteinen adventtitapahtuma. Joulupuuroa ja partiolaisten makkaramyynti, myyjäiset, askartelua, poniratsastusta Raijan tallin poneilla, aasi sekä rajavartioston koira ohjaajineen. Tapahtuman päättää Emma Jussila-Schermanin Sammakon joulu - nukketeatteriesitys!

Lauritsalan seurakunta

Lauritsalan seurakuntakoti

Luukaskuoro

Luukaskuoro on Lauritsalan seurakunnan kuoro, jossa laulamisen riemu ja halu oppia laulamaan hyvin yhdessä kantavat eteenpäin. Sinäkin olet tervetullut!

Kanavansuun asukastilan sali, Tukkimiehenkatu 1

Naisten sähly

Sählyvuoro on tarkoitettu kaikille naisille ja kaikentasoisille pelaajille rennolla otteella. Tule mukaan!

Lauritsalan seurakuntakoti

Lauritsalan taaperokerho

Taaperokerho on tarkoitettu 1-2 vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen. Kerhon toiminnassa on huomioitu erityisesti taaperoikäiset osallistujat.