1. adventtisunnuntain perhemessu ja adventtitapahtuma

su 2.12. kello 10.00 - kello 13.30

1. adventtisunnuntain perhemessu ja adventtitapahtuma Lauritsalan kirkko, Lauritsalan seurakuntakoti

Tervetuloa 1. adventtisunnuntain iloiseen perhetapahtumaan!

Perhemessuun mahtuvat kaiken ikäiset laulamaan ja rukoilemaan yhdessä! Messussa avustavat Kesärannan varkkaleiriläiset sekä lastenohjaajat. Messun toimittavat Jaana Pussinen, Pentti Berg, Maria Kuusiniemi.

Messun jälkeen seurakuntakodilla ja kirkon pihalla perinteinen adventtitapahtuma. Joulupuuroa ja partiolaisten makkaramyynti, myyjäiset, askartelua, poniratsastusta Raijan tallin poneilla, aasi sekä rajavartioston koira ohjaajineen. Tapahtuman päättää Emma Jussila-Schermanin Sammakon joulu - nukketeatteriesitys!

Lauritsalan seurakunta

Lappeenrannan seurakuntakeskus

Koulukatu 10:n iltaperhekerho

Perhekerho on lasten ja aikuisten kohtaamispaikka, johon lapsi tulee yhdessä aikuisen kanssa.

Nuijamaan seurakuntatalo

Askartelua perheille

Tervetuloa askartelemaan yhdessä Lappeenrannan seurakuntien varhaiskasvatuksen järjestämään askarteluiltaan.

Pulpin seurakuntatalo

Pulpin perhekerho