Eläkeläisten Peittokerho

Savonkatu 38, kerhohuone (Peltola)

Mukavassa yhdessä olon ryhmässä vaihdetaan kuulumiset, juodaan päiväkahvit sekä pysähdytään silmukoiden ja kirkkovuoden aiheen äärelle. Ryhmässä toteutetaan kansainvälistä diakoniaa: teemme Äiti Teresa -peittoja SPR:n kautta toimitettavaksi maailman katastrofialueille.

Eläkeläisille, yhdessä oloa, halukkaille neulomista, kahvit. Kahvimaksu kolehtina, tuoloilla ostetaan lankoja ja vehnästä.

Diakonissa
Lappeenrannan seurakunta
Koulukatu 10 B
53100 Lappeenranta

Saarenkatu 3, kerhohuone, Kivisalmessa

Eläkeläisten kerho

Tule mukaan eläkeläisten toimintaan Kivisalmessa!

Savonkatu 38, kerhohuone (Peltola)

Eläkeläisten Peittokerho

Yhdessä olon ryhmässä vaihdetaan kuulumiset ja kahvitellaan yhdessä. Halukkailla on mahdollisuus neuloa Äiti Teresa - peittoja SPR:n kautta toimitettavaksi maailman katastrofialueille. Silmukoiden lomassa pysähdymme hetkeksi myös kirkkovuoden aiheiden äärelle. Peittokerho kokoontuu joka toinen tiistai (parillinen viikko).

Pajurannan kahvio, Voisalmentie 2

Eläkeläisten kerho

Avoin kerho kaikille lähialueen eläkeläisille! Tule mukaan iloiseen joukkoon!