Askartelua perheille

Lappeenrannan seurakuntakeskus, Lauritsalan seurakuntakoti

Tervetuloa askartelemaan yhdessä Lappeenrannan seurakuntien varhaiskasvatuksen järjestämiin askarteluiltoihin.

Tervetuloa askartelemaan yhdessä Lappeenrannan seurakuntien varhaiskasvatuksen järjestämiin askarteluiltoihin Lappeenrannan seurakuntakeskukseen ja Lauritsalan seurakuntakodille klo 17.30 alkaen. Tapahtumat ovat ilmaisia, eikä niihin tarvitse ilmoittautua.

Koulukatu 10:n ekavauvakerho

Ekavauvakerho on tarkoitettu ensimmäisen lapsensa saaneille vanhemmille. Kerhoon voi osallistua lapsen ensimmäisenä ikävuotena tai tulla mukaan jo odotusaikana.

Koulukatu 10:n taaperokerho

Taaperokerho on tarkoitettu 1-2 vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen. Kerhon toiminnassa on huomioitu erityisesti taaperoikäiset osallistujat.

Koulukatu 10:n ekavauvakerho