Hiljaisuuden päivä "Polkuja valoon"

la 24.11. kello 12.00 - kello 19.00

Hiljaisuuden päivä Sammonlahden kirkko

Olet lämpimästi tervetullut viettämään kanssamme päivää hiljaisuudessa.

Päivä on tarkoitettu sinulle, joka haluat hiljentyä hetkeksi keskellä arkea. Hiljaisuudessa voit pysähtyä pohtimaan oman elämäsi suuntaa enemmän kuin se arjessa yleensä on mahdollista. 
Aloitamme yhteisellä kokoontumisella kirkossa. Päivä pitää sisällään hiljaisen rukoushetken, lyhyen virikepuheen sekä vapaata oleilua ja omaa hiljentymistä. Hiljaisuuden päivä päättyy yhteiseen messuun ja ehtoolliseen. Hiljaisuuden päivässä tarjotaan iltapäiväkahvi/tee ja kevyt päivällinen. 

Iltapäivän kuluessa kukin osanottaja voi vetäytyä omaan rauhaansa kirkkorakennuksen eri huoneisiin, lepo- ja hiljentymistiloihin, kulkea omaa hiljaista polkuaan valoon. Päivään kannattaa varustautua mukavilla vaatteilla ja villasukilla tai sisäkengillä. 
Retriitin luonteisessa hiljaisuuden päivässä osanottajat sitoutuvat keskinäiseen puhumattomuuteen tarjoten näin tilaa sekä itselleen että toisille tehdä matkaa omaan minuuteensa ja Jumalan yhteyteen.

Hiljaisuuden päivän matkaoppaina toimivat Marja-Leena Sokura, Ritva Saarikivi-Kakkonen, Outi Apell, Katri Smolander, Arja Harinen ja Tuija Kuukka. 

Ilmoittautuminen 16.11 mennessä Katri Smolanderille p.040 3126 322 (katri.smolander@evl.fi)

Päivän hinta 12 € sis. kahvin ja aterian.

”Polkuja valoon” 
HILJAISUUDEN PÄIVÄ 
Sammonlahden kirkolla 24.11.2018


klo 12.00 johdatus hiljaisuuteen, hiljaisuus alkaa 
klo 13.00 hiljainen rukoushetki 
klo 14 kahvi/tee 
klo 15 virikepuhe - hiljaisuutta, lepoa 
klo 17.00 ruokailu 
klo 18.00 iltamessu, johon hiljaisuus päättyy


Järjestäjä

Sammonlahden seurakunta