Solina-kerho

Sammonlahden seurakuntakeskus

Kerho on sammonlahtelaisille aikuisille hyvä mahdollisuus ajanviettoon, mielenkiintoisten ihmisten tapaamiseen, päiväkahvin nauttimiseen seurassa sekä vaihteleviin ohjelmasisältöihin osallistumiseen.

Kokoonnumme parillisilla viikoilla. Aloitamme tapaamisemme klo 12.30 hartaudella ja kerhoemäntien Eilan ja Hannelen laittamalla kahvilla. Kerhosta vastaavat diakoniatyöntekijät Jaana ja Soili.

Hietakallionkatu 7
53850 Lappeenranta
Diakonissa/ Sammonlahden seurakunta
Hietakallionkatu 7
53850 Lappeenranta

Savonkatu 38, kerhohuone (Peltola)

Eläkeläisten Peittokerho

Yhdessä olon ryhmässä vaihdetaan kuulumiset ja kahvitellaan yhdessä. Halukkailla on mahdollisuus neuloa Äiti Teresa - peittoja SPR:n kautta toimitettavaksi maailman katastrofialueille. Silmukoiden lomassa pysähdymme hetkeksi myös kirkkovuoden aiheiden äärelle. Peittokerho kokoontuu joka toinen tiistai (parillinen viikko).

Saarenkatu 3, kerhohuone, Kivisalmessa

Eläkeläisten kerho

Tule mukaan eläkeläisten toimintaan Kivisalmessa!

Savonkatu 38, kerhohuone (Peltola)

Eläkeläisten Peittokerho