Sammonlahden seurakunnan Pikkukuoro

Sammonlahden seurakuntakeskus

Pikkukuoro on kuoro 4-7-vuotiaille. Pikkukuorossa etsitään omaa lauluääntä, opetellaan yhteistä rytmiä, leikitään ja tietysti esiinnytään.

Sammonlahden seurakunnan Pikkukuoro on jatkoa muskareille, mutta ei edellytä muskaritaustaa. Pikkukuorossa opetellaan lauluja, soitetaan ja leikitään, sekä tietysti esiinnytään. Kuoro harjoittelee Sammonlahden kirkon 2.kerroksessa torstaisin klo 17.30-18. Kuoroa johtaa kanttori Anu Piutula-Heinonkoski.

Sammonlahden seurakunta

Sammonlahden seurakunta
Hietakallionkatu 7
53850 Lappeenranta

Sammonlahden seurakunnan pikkukuoro

Pikkukuoro on 4-7 vuotiaille. Kuorolaulun aloituspaikka, jossa laulamisen lisäksi harjoitamme omaa ja ryhmän musiikkitaitoa mukavien toimintojen ja leikkien avulla unohtamatta soittoa, liikettä ja esiintymisiä.